Miloš Biković u trileru sa Banderasom: Igram Majkla, a on uopšte nije dobar momak (video)

Miloš Biković u trileru sa Banderasom: Igram Majkla, a on uopšte nije dobar momak (video)

Autor: | 30/01/2018

0

Miloš Biković zaigrao je na filmskom platnu sa holivudskim glumcem Antoniom Banderasom i to u filmu "Izvan granica realnosti".

To je avanturistička priča sa elementima mistike, romanse i trilera, u kome glavne uloge tumače upravo ova dva glumca. Radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl (Miloš Biković) okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe, i svoj tim u opasnost. Da bi spasao svoje prijatelje moraće da pređe sve granice.

- Majkl nije dobar momak - objašnjava Biković i dodaje:

- Naprotiv, on iskorišćava ljude da bi ostvario svoje ciljeve. Uzbuđenje koje doživljava prilikom kockanja je njegova droga, njegova tamna strana. Međutim, kako se priča razvija, tako se i lik menja. On pokušava da shvati samog sebe i da prevaziđe svoju tamnu stranu. Moj zadatak, kao glumca, je bio da prikažem tu njegovu prekretnicu sa psihološke tačke gledišta.

 

Antonio Banderas se našao u ulozi Gordona, starijeg kockara koji je mnogo iskusniji od Majkla. Gordon prati svaki pokret Majkla i njegovog tima, i čini se da je on taj koji odlučuje da li će njihov plan biti uspešan ili će propasti. U našu zemlju film stiže 15. marta.

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: miloš biković

Najnovije vesti