Novak potvrdio: Imao sam intervenciju, oporavljam se

Novak potvrdio: Imao sam intervenciju, oporavljam se

Autor: | 03/02/2018

0

Najbolji sprski teniser Novak Đoković potvrdio je da se podvrgao operaciji lakta u Švajcarskoj i istakao da je to još jedan izazov za njega iz kog namerava da izađe kao pobednik.

- Već dve godine koliko imam povredu dobijam različite dijagnoze, mišljenja, preporuke šta da radim.... Moram da priznam da mi je bilo jako teško da presečem i odlučim šta da radim, baš zato što nisam dobijao ista mišljenja od lekara. Pauzirao sam šest meseci uveren da će to biti dovoljno da se oporavim, ali i posle svih terapija i odsustva i dalje sam osećao bol, rekao je  Đoković i dodao da je morao da pokuša da se takmiči na Australijan openu.

Švajcarski mediji spekulišu: Da li je Đoković operisao lakat?

-Pokušao sam da se takmičim na Australijan openu, nedostajalo mi je da se borim na terenu i zato sam morao da probam. Dogovorio sam se sa timom da ću posle turnira pokušati sa drugim opcijama za oporavak. Zato sam pre par dana imao medicinsku intervenciju lakta u Švajcarskoj -napisao je naš najbolji teniser i istakao je da je na dobrom putu da se oporavi.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Feb 2, 2018 at 2:27pm PST

-Čini mi se da sam na dobrom putu da se oporavim potpuno, ali znajte, ovo je baš jedan veliki izazov. Uvek sam se trudio da na najbolji način brinem o sebi i zato sam uspevao toliko godina da igram na vrhunskom nivou. Razmišljam pozitivno i verujem u brz oporavak sa nadom ću uskoro moći ponovo da izađem na teren i da radim ono u čemu istinski uživam- zaključio je srpski teniser.

Hellomagazine.rs Guliver/Getty
Tagovi: novak djokovic