Ana Pendić pred novim izazovom: Sara svakodnevno traži jednu malu sestricu

Ana Pendić pred novim izazovom: Sara svakodnevno traži jednu malu sestricu

Autor: | 04/02/2018

0

Poznata voditeljka Ana Pendić i njen suprug Vojkan Radoš po sedmi put birali su Kopaonik kao idealnu destinaciju za zimovanje, na kojem su sve podredili svojoj naslednici Sari.

Otkako je devojčica malo stasala, postala je ravnopravni drugar za pustolovine koje su i pre njenog rođenja Ana i Vojkan praktikovali.

- Obožavamo putovanja. Sara možda i najviše, pa stalno pita kada ćemo negde da idemo. Porodični odmor je zaista najbolji i najkvalitetniji način da zajedno provodimo vreme, pogotovo što Vojkan veoma mnogo radi. Uz to, iskustva koja stičemo na putovanjima ostaju za ceo život. Zato me posebno raduje činjenica što Sara u njima uživa podjednako kao i mi. Volimo i letovanja i zimovanja i vikend-putovanja, samo negde da odemo - počinje priču voditeljka i ističe da na nju i njenog supruga roditeljstvo nije uticalo da prorede odlaske van grada.

- Ne putujemo ređe otkako smo dobili ćerku jer smo Saru počeli da vodimo svuda sa sobom otkad je imala bukvalno sedam meseci. S njom su putovanja svakako zanimljivija zbog svih zamki koje roditeljstvo nosi sa sobom - dodaje ona, posebno srećna zbog činjenice što je njena naslednica dovoljno porasla da bude ravnopravni član posade porodice Pendić-Radoš.

- Oduševljena sam jer se Sara seća dosta stvari sa Kopaonika od prošle godine, što znači da već ima lepa iskustva. Inače, ne pamtim kad sam se ovoliko sankala, grudvala i odgledala dečjih predstava. Redovni smo posetioci boba, tjubinga, zabavnog parka, dečjeg grada i svih ostalih zanimacija koje Kopaonik nudi. Vojkan uživa u dnevnom i noćnom skijanju, a svi zajedno na pauzama od zimskih sportova volimo da sedimo na suncu u nekom od prelepih kafića. Sve ovo su razlozi zbog kojih smo već sedmi put na Kopaoniku otkad imamo Saru i ne planiramo da menjamo našu omiljeni zimsku destinaciju - kaže Ana.

Inače, koliko je god oduševljena činjenicom da joj ćerkica iz dana u dan postaje sve zrelija i da se pretvara u pravu maminu prijateljicu za ženske razgovore, Ana ne krije da je kao mama stroga jer smatra da dete mora da poznaje određene granice.

- Sara se svakodnevno menja. Radoznala je i fantastično je pratiti na koji način povezuje stvari i do kojih granica ide neiskvarena, neobuzdana i beskonačna njena dečja mašta. Primećujem da sam stroža od većine ostalih roditelja po pitanju zdrave ishrane, kupovine igračaka, korišćenja telefona i tableta i sličnih stvari, ali zaista mislim da je to za njeno dobro i da su deci neophodna ograničenja. Kada gledam ostale roditelje, vidim koliko su pogubili konce i izgledaju kao robovi svoje dece - ističe ona i otkriva važan plan svoje porodice.

- Sara svakodnevno traži jednu malu, malu sestricu, kako ona to voli da kaže, ali zasad Vojkan i ja ne planiramo više dece - zaključuje Ana.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/hello/arhiva

Pročitajte još

Najnovije vesti