Toni Cetinski: Nikada ne odustajte od svojih snova o ljubavi i životu (video)

Toni Cetinski: Nikada ne odustajte od svojih snova o ljubavi i životu (video)

Autor: | 05/02/2018

0

Ako si jedan od najtraženijih pevača u regionu, godinama si u vrhu scene, a generacije obožavaoca te podržavaju u radu, možeš slobodno reći da živiš svoj san.

Toni Cetinski je pevač i čovek, koji uvek navodi ljubav kao svoj pokretač i životni moto, otpevao je u svojoj novoj pesmi "Kao u snu".

- Snovi postoje da bi se sanjali, ali nisu svi snovi lepi. Ova je pesma ipak jedan od mojih lepših snova. Zato će se po njoj i album zvati "Kao u snu". Nemojte nikada prestati da sanjate o boljem sutra, nikada ne odustajte od svojih snova o ljubavi i životu, a ja vam želim da vam se ispune najbolji snovi, baš kao što su se ispunili i meni - poručio je ovom prilikom Toni.

I ovim singlom, kao i u slučaju poslednjih "Laku noć" i "Nemam sreće s tobom", koji su i dalje među najslušanijim  pesmama, Toni pokazuje kako mu motiva ne nedostaje.

Isto tako, svoju neiscrpnu energiju i svežinu, pretače u koncerte koji su za sve posetioce jedinstveni muzički doživljaji, kojima se stoga, bez obzira gde nastupao, uvek rado vraćaju.

Uz novu pesmu, Toni je najavio još jednu muzičku poslasticu, veliki koncert 26.04. u beogradskom Sava centru. Posle tri godine i tadašnja dva rasprodata koncerta u Sava centru, kojim je obeležio 25 godina muzičkog  rada, ne sumnjamo kako će prepuni Sava centar s oduševljenjen dočekati novi koncert ovog pevačkog velemajstora.

Toni i sam otkriva da mu nedostaje Beogradska publika, jer vrhunska publika mu daje pozitivnu energiju i kako sam ističe lako je sa takvom publikom.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages
Tagovi: toni cetinski