Crveno-beli se oprostili od Glogovca: Otišao je u legendu, ali je ostao u srcima svih

Crveno-beli se oprostili od Glogovca: Otišao je u legendu, ali je ostao u srcima svih

Autor: | 09/02/2018

0

Nakon kraćе bolesti, danas je u Beogradu preminuo Nebojša Glogovac, višetruko nagrađivani glumac. Ova vest pogodila je njegove mnogobrojne prijatelje i kolege a Fudbalski klub Crvena Zvezda čiji je Glogovac bio vatreni navijač, pridružio se spisku onih koji su odali poslednju počast slavnom glumcu.

-Počivaj u miru! Tvoja Crvena zvezda,
navodi se na zvaničnom Tviter nalogu crveno-belih.

Pre nekoliko dana, kada je objavljeno da je Glogovac bio u teškom stanju, Zvezda mu je pružila podršku slikom navijača sa jedne od utakmica na kome je istaknut transparent sa čuvenim njegovim citatom iz filma "Nebeska udica" - "Znaš ti kako se postaje pravi šampion? Tako što izađeš na teren kad je najteže... i pobediš".


Pored mnobrojnih zapaženih uloga, ostaće upamćen insert iz filma "Munje" kada Glogovac opisuje gol Dušana Savića za prolaz dalje protiv Arsenala u UEFA kupu uz reči "A u Londonu muk".

 

-Kao neskriveni navijač Crvene zvezde, Glogovac je učestvovao u više događaja u organizaciji kluba i pružao nesebičnu podršku. Zvezdina publika je uvek obožavala majstore, a Nebojša je bio jedan od njih. Otišao je u legendu, ali je ostao u srcima svih, objavila je Crvena zvezda putem zvaničnog sajta.

Hellomagazin.rs Stefan Tomasevic/ATAImages/Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Najnovije vesti