Haris Džinović snežnu lepotu Jahorine preneo u spot i novu pesmu (video)

Haris Džinović snežnu lepotu Jahorine preneo u spot i novu pesmu (video)

Autor: | 13/02/2018

0

Na snegom prekrivenoj Jahorini na temperaturi i više od pet stepeni ispod nule, legendarni pevač Haris Džinović snimao je dva dana spot za pesmu „Još sam neko tvoj“.

Prelepi kadrovi snimani kroz snežne smetove urađeni pod rediteljskom palicom Anisa Mujanovića za Hyatt production, podsetili su umetnika na najlepši period života na planinskoj lepotici gde je i pravio muzičke korake.

- Iako je bilo veoma hladno, nije mi bilo teško da snimam jer Jahorinu obožavam i na njoj sam proveo veliki deo svog života pevajući, ali i skijajući što i sada radim svake godine – kaže Džinović i priznaje da ga za ovu planinu vežu najlepša sećanja.

- Na Jahorini sam počeo solo karijeru, preživeo srećne trenutke i istinski sam zadovoljan što smo ovde uradili divan spot – prezadovoljan je pevač čiji vam novi video za jednu od hit pesama sa novog albuma ekskluzivno predstavljamo.

Inače, muzičar je dan nakon snimanja spota, sarajevskim medijima i publici predstavio svoj novi album, ali i spot za pesmu „Godine ti dobro stoje“ u sjajnoj atmosferi hotela Europa.

Prisutni su komentarisali kako se u Sarajevu ne pamti toliko posećena promocija pred nekoliko stotina ljudi, a rođeni Sarajlija svoju radost podelio je i sa brojnim kolegama, među kojima Hanka Paldum i Halid Bešlić koji su kolegi čestitali na sjajnim hitovima.

hellomagazin.rs Promo