Šaban Šaulić: Moja Goca ovako lepo izgleda sa 60 godina jer joj je lepo u braku!

Šaban Šaulić: Moja Goca ovako lepo izgleda sa 60 godina jer joj je lepo u braku!

Autor: | 15/02/2018

0

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić otvorio je dušu, pa progovorio o odnosu sa ženom, koja mu je mnogo značila tokom višedecenijske karijere.

Jedan od najpopularnijih domaćih pevača narodne muzike Šaban Šaulić proslavio je u krugu porodice i bliskih prijatelja jubilarni 60. rođendan svoje supruge Gordane Šaulić u jednom restoranu nadomak Beograda.

- Posle ponoći sam ja bio taj koji joj je prvi uručio poklon, bila su tu i deca, doneli su poklone, iznenadili su je. Ona nije to očekivala, a ja sam znao za to iznenađenje, pa sam svako malo gledao kroz prozor kada će deca da naiđu. Bilo je izuzetno lepo, prijatno smo je iznenadili, kupili joj prave poklone, ja sam sada dekintiran - priznao je Šaban, a potom je novinarskim ekipama otkrio tajnu mladolikog izgleda svoje žene.

- Goca ovako lepo izgleda iako joj je već 60 godina jer joj je očigledno lepo u braku, a ja kao crnac, oronuo, s jednog kraja sveta na drugi - našalio se pevač.

Šaban Šaulić: Nema ništa lepše ni važnije nego kada decu izvedete na pravi put

Folker je potom otkrio da je ženi za 60. rođendan spremio nekoliko poklona, a jedan mu je posebno drag i sigurno će obradovati njegove obožavaoce.

- Ja ću 6. oktobra održati koncert u Areni. To je bila Gocina želja i to je moj poklon za njen jubilarni 60. rođendan. Nadam se da će biti lepo, a ja ću se truditi da bude što lepše, pevaću onoliko koliko bude publika želela, biće i gostiju. Tim koncertom obeležavamo još jedan jubilej, 50 godina moje karijere - otkrio je lepo raspoloženi pevač pred početak rođendanske žurke.

Reč je onda dobila i slavljenica, koja je iskreno ispričala kroz šta je sve prošla sa popularnim mužem za 42 godine braka.

- Ne računajući decu, to što smo uspeli da naš brak sačuvamo sigurno je najlepša stvar koju smo uradili za sve ove godine, da izađemo iz tih nemirnih voda. Teško je pratiti kroz život jednu takvu veličinu, nije bilo lako. Usled određenih okolnosti ja sam preuzela na sebe i deo njegovih poslova, trebalo je sve to izdržati - kaže Goca.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Miloš Nadaždin/Hello/Arhiva

Najnovije vesti