Život ide dalje: Emina težak period prevazilazi baveći se redovnim aktivnostima

Život ide dalje: Emina težak period prevazilazi baveći se redovnim aktivnostima

Autor: | 17/02/2018

0

Vest da se popularna pevačica Emina Jahović nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka razvodi od turske zvezde Mustafe Sandala iznenadila je njihove obožavaoce.Ipak, kako kaže Emina, uzajamna odluka nije bila niti nagla niti laka.

Emina Jahović objavila da se nakon 10 godina braka razvodi od Mustafe Sandala!

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Feb 15, 2018 at 3:25am PST

-Nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se razidjemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila. Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, Yamanu i Yavuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene.- napisala je Emina na svom instagram profilu.

Emina Jahović: Ista sam ona devojka koja je rasla u Novom Pazaru, a možda čak i jednostavnija

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Jan 20, 2018 at 12:44am PST


Teško životno razdoblje nije sprečilo pevačicu da se vrati starim aktivnostima i vežbama , pa je tako objavila fotografiju iz teretane.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram
Tagovi: emina jahović