Sanja Ilić: Bila bi katastrofa kada bih se u ovim godinama bavio nameštanjima na muzičkim takmičenjima

Sanja Ilić: Bila bi katastrofa kada bih se u ovim godinama bavio nameštanjima na muzičkim takmičenjima

Autor: | 22/02/2018

0

Sanja Ilić, frontmen grupe “Balkanika”, koja će nas ove godine predstavljati na Evroviziji u Lisabonu, nakon što je ubedljivo pobedio na Beoviziji okriva da je njegova supruga Tatjana zaslužna za ovaj trijumf jer ga je nagovorila da se prijavi.

- Da nije bilo nje možda se ne bismo našli u ovoj sutaciji. U septembru, kada mi je ponestalo ideja, a mi nismo bili zadovljni pesmom, ona je rekla: “Ajde da radimo zajedno, znam kako ćemo”. Tada smo seli i završili je zajedno - rekao je Sanja Ilić i dodao:

- Mi smo poslali pesmu da bismo pobedili. Ali nismo bili sigurni u to da ćemo stvarno pobediti. Bili smo uvereni samo da imamo dobru pesmu i da želimo da idemo na Beoviziju.

 

Sanja kaže da je mogao i ranije da se nađe među konkurencijom za Evroviziju, ali se to kosilo sa njegovim moralnim načelima.

- Brat mi je bio šef delegacije već godinama unazad, pa je bilo malo nezgodno da “Balkanika” učestvuje. Kada je moj brat otišao u penziju, eto nas na Evroviziji - kroz osmeh poručuje Ilić.

Iako se šuškalo da su oni među favoritima, a još pre takmičarske večeri na društvenim mrežama se uveliko pisalo da oni idu na Evroviziju, Sanja Ilić je kroz osmeh rekao:

- Eto, ljudi imaju nos.

Na prozivke pojedinih takmičara da su “namestili pobedu”, Ilić se ne obazire. Ipak, nakon Beovizije se dogodio skandal, kada je brat Marije Šerifović žestoko izvređao Ivanu Peters.

Ivana Peters oštro odgovorila Danijelu Pavloviću: Za tebe sam gospođa Peters!

- Ako se u ovim godinama bavim takvim stvarima, onda bolje da celu karijeru, a ona je jako duga jer traje od moje 16. godine, bacim pod noge. To bi bila katastrofa. Ako pobedimo u Portugaliji, znate šta će ti da kažu - namestili su - naglasio je muzičar.

Od Ilića se sve vreme u bekstejdžu nije odvajala njegova supruga Tatjana, koja mu je davala podršku, dok je sin Andrej došao nekoliko minuta pre proglašenja pobednika. On se pravdao da je nastup oca pratio preko TV-a, a onda se našalio da nema tremu jer je popio pola flaše viskija.

Kada su proglasili pobednika, Andrej se veselio, a onda je sačekao oca i članove njegove grupe kako bi im čestitao. Zagrljaj oca i sina raznežio je prisutne.

Sanja i Andrej su sa članovima „Balkanike“ i Tatjanom slavili do duboko u noć. Andrej će ujedno tati biti i najveća podrška kada krene put Lisabona.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/Ataimages/Instagram