Nova etapa uigranog tandema: Jovana Joksimović i Srđan Predojević od danas na Prvoj

Nova etapa uigranog tandema: Jovana Joksimović i Srđan Predojević od danas na Prvoj

Autor: | 03/03/2018

0

Informativna emisija "Vesti" večeras će u 18.00 na Prvoj imati specijalne prezentere. Gledaocima će se prvi put na ovoj televiziji predstaviti Jovana Joksimović i Srđan Predojević. Popularni voditeljski par, koji je nedavno s Pinka prešao na Prvu, informisaće nas o bitnim događajima u zemlji i svetu.

Jovanu i Srđana gledaćemo i sutradan od 18.30 u emisiji "Izborna noć", posvećenoj beogradskim izborima, a od ponedeljka, svakog radnog jutra od 6.55 biće domaćini novog formata "Jutro sa Jovanom i Srđanom".

- Želeli smo da napravimo kvalitetan jutarnji program koji će pokrivati celu Srbiju, a ne samo Beograd - kaže Jovana. - Na Prvoj smo dobili odlične tehničko-produkcijske uslove da možemo to da uradimo onako kako smo zamislili, po svetskim standardima. Ideja nam je da čim ustanete saznate sve informacije za dan pred vama. Biće nekoliko novih segmenata, ali nećemo odstupati od osnovnog koncepta koji je svima poznat.

A post shared by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on Sep 5, 2016 at 12:53am PDT

Predojević poručuje da će na Prvoj sa njima biti sve jasno, lepo, čisto, brzo, odgovorno, profesionalno i tačno.

- To nam je generalna zamisao kako mora da izgleda ovaj program, uz uključenost svih gledalaca. Sproveli smo analizu javnog mnjenja i došli do najbitnijih odgovora na pitanja: koje informacije gledaoce najviše interesuju kad se probude, koja lica najviše vole da vide i zašto i šta sigurno ne žele da vide i čuju u jutarnjem programu. Uz to, ono što je nama najvažnije jeste da se ljudi osmehnu dok nas gledaju i pozitivno krenu u radni dan - dodaje Srđan.

PAS PRVA KAO SARADNIK

Uz spoj tradicionalnog informativnog jutarnjeg programa, koji odlikuju servisne informacije, aktuelne vesti iz društveno-političkog i kulturnog života i raznovrsne životne teme, prvi put će stalni član voditeljske ekipe biti jedna kuca. Reč je o malom "čokoladnom" labradoru retriveru po imenu Prva, koji će imati specijalan i plemenit zadatak, a tokom emisije punu slobodu za interakciju sa gostima.

Hellomagazin.rs Aleksandar Krstovic Prva Promo

Najnovije vesti