Miloš Biković:  Pripremam veliki film o Nikoli Tesli

Miloš Biković: Pripremam veliki film o Nikoli Tesli

Autor: | 10/03/2018

0

Miloš Biković, koji trenutno u Srbiji promoviše novi ruski blokbaster „Led“, snimaće naredne godine i film o Nikoli Tesli.

Glumac će na ovom projektu „Tesla“ sa budžetom od 15 miliona dolara spojiti Amerikance i Ruse, a u produkciji će učestvovati i njegova kuća „Arhangel studio“ iz Beograda.

- Pripremam veliki film o Nikoli Tesli. Trenutno radimo na scenariju, a njegov život nudi mnogo materijala. Snimaćemo na engleskom, a po žanru će biti naučna fantastika. Pored mene kao Tesle, igraće i tri velike holivudske zvezde. Trenutno još nemam podelu - kaže Biković.

U filmu, kako prenose ruski mediji, Tesla se bori protiv zavojevača iz paralelne realnosti. On uspeva da se prebaci u paralelni svet, po mnogo čemu sličan našem, ali tehnološki na daleko višem nivou. Pronalazač se sreće sa tajnom organizacijom iz paralelne stvarnosti i saznaje da se na našu planetu sprema invazija. Tesla u tom trenutku ulazi u borbu protiv moćnog i opasnog neprijatelja.

Reditelj filma o Tesli je Aleksandar Boguslovski, s kojim je Miloš već sarađivao igrajući u njegovom avanturističkom filmu „Izvan granica realnosti“. Na premijeri novog filma „Led“ Bikovića je, pored kolega, podržao i rođeni brat Mihailo, koji je monah.

- Film ne može da se poredi s „La La lendom“ jer je više sportska drama s elementima ljubavne bajke. Moje pevanju u „Ledu“ je samo način da izrazim emocije - rekao je Biković, koje je sad zvezda i u Kini kao nekad Bata Živojinović.

Hellomagazine.rs Stefan Tomasevic/ATAImages
Tagovi: miloš biković

Pročitajte još