Nina Janković i Tamara Dragičević: Poveravamo se jedna drugoj i otkrivamo i najveće tajne

Nina Janković i Tamara Dragičević: Poveravamo se jedna drugoj i otkrivamo i najveće tajne

Autor: | 14/03/2018

0

Najbolje prijateljice i koleginice Tamara Dragičević i Nina Janković maksimalno se podržavaju, jedna drugoj daju savete, a tako je i sada kada je Nina u drugom stanju.

Dve dame ovih dana intenzivno se druže sa kolegom sa klase Milošem Bikovićem, koji boravi u Beogradu jer promoviše ruski film "Led", u kojem glavnu ulogu igra uz devojku, rusku glumicu Aglaju Tarasovu. Zbog toga što Miloš živi i radi u Rusiji, upravo ova retka, ali dragocena druženja im uvek izmame osmeh na lice.

- Mi smo jedna velika porodica. Uvek se podržavamo. Naravno da jedni drugima delimo savete. Čak i kada Miloš ne traži savet od nas, ako mislimo da mu treba, damo mu. Pratimo rad jedni drugih i savetujemo se - kaže Tamara Dragičević, dok se Nina slaže u tome da kod njih ne postoji sujeta.

- Zaista se svi lepo družimo i slažemo.

Primetno je da trudna Nina Janković blista. Glumica se trudi da se što više odmara i ne napreže se.

- Još uvek mi ne nedostaje gluma, pošto sam doskoro igrala predstave, a i dalje radim sa svojim klincima u školici glume. Oni me ispunjavaju. Puno se odmaram, što mi je trenutno potrebno. Porodica i deca mi izmame osmeh na lice. Okruženi smo gomilom dece, i to je prelepo - kaže Nina.

S druge strane, Tamara odgovara na pitanje šta njoj iznova vraća osmeh na lice.

- Meni trudna Nina izmami osmeh. Ćerka Staša, ali i ćerka moje sestre Petra. Dobar film, klasići... Naravno, mama i tata.

Pitali su prijateljice da li ćerka Tamare Dragičević i Petra Benčine, Staša, jedva čeka da se Nina porodi kako bi imala društvo za igru.

- Sviđa joj se moj stomak. Želi da je ja nosim - kaže Nina kroz smeh, dok Tamara dobacuje.

- Ne znam da li želi da se porodi, ali sigurno će joj biti zabavno - ističe ona.

Dve koleginice su toliko dobre prijateljice da jedna drugoj otkrivaju i najveće tajne.

- Da, da, poveravamo se i otkrivamo, to je normalno - kažu obe uglas.

Nina i Tamara su zajedno studirale na Fakultetu dramskih umetnosti i od tada su nerazdvojne. Glumile su zajedno u nekoliko projekata, a u javnosti se često pojavljuju zajedno.

 

hellomagazin.rs Stefan Tomašević/ATAImages/Mirko Tabašević/Hello/Arhiva

Pročitajte još

Najnovije vesti