Milena Dravić: Miloš Biković je divno odigrao ulogu, ne čudi sto "Led" puni kase u Rusiji

Milena Dravić: Miloš Biković je divno odigrao ulogu, ne čudi sto "Led" puni kase u Rusiji

Autor: | 14/03/2018

0


Film „Led“ premijerno je prikazan domaćoj publici 7. marta, a specijalnu projekciju imao je u bioskopu „Dragan Nikolić“ (UK „Parobrod“), kojoj je prisustvovala i glumica Milena Dravić.

Nakon filma i razgovora s Bikovićem, Milena je imala samo reči hvale.


- Ovo je jako lep film, pogotovo za mlad svet, pre svega jer nosi poruku da ne treba gubiti optimizam, već se treba boriti svim snagama i kada je najteže. Naš Miloš Biković je divno odigrao svoju ulogu, kao i njegovi partneri, pa ne čudi informacija da puni kase u Rusiji - rekla je Dravićeva.

A post shared by Roda Cineplex (@roda_cineplex) on Mar 14, 2018 at 6:10am PDT


Povodom rezultata koji može da se meri i s brojem gledalaca određenih blokbastera, Miloš Biković je istakao da se ruska kinematografija takmiči s Holivudom.

- Činjenica da je film gledaniji od holivudskih blokbastera je dokaz da se ruska kinematografija uspešno takmiči s Holivudom iako su im budžeti manji za jednu nulu. Prisustvo duše i topline je nešto čime ovaj film pleni i dopire do srca gledalaca. Savetujem svima koji ga još uvek nisu pogledali da to učine što pre i uvere se zašto je baš ovaj film trenutno najgledaniji - kaže Miloš.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImagesStefan/Tomasevic/