Jelena Karleuša i Duško Tošić: Luksuzni poklon za desetu godišnjicu braka

Jelena Karleuša i Duško Tošić: Luksuzni poklon za desetu godišnjicu braka

Autor: | 16/03/2018

0

Pevačica Jelena Karleuša voli Istanbul i svaki slobodan trenutak provodi upravo tamo. Njen muž, fudbaler Duško Tošić tamo inače planira da završi karijeru, te je za deceniju bračne sreće odlučio da iznenadi poznatu suprugu luksuznim kutkom u kojem će moći svi zajedno da uživaju.

Jelena i Duško proslaviće desetogodišnjicu braka 28. juna tekuće godine, a kako Kurir saznaje, fudbaler turskog Bešiktaša kupuje pevačici vilu u Istanbulu smeštenu tik uz Bosfor.  Poslednjih mesec dana Duško se namučio oko ovog iznenađenja. Iako želi da sve ostane u tajnosti dok Jeleni ne uruči ključeve, on je za ovo što sprema ispričao nekolicini prijatelja.

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic) on Aug 17, 2017 at 12:30am PDT


Njemu je, naime, bila potrebna pomoć da dođe do vlasnika vile, jednog uglednog turskog biznismena, pa je potegao veze kako bi stupio u kontakt s njim.

-Duško je želeo da pregovara direktno s vlasnikom, pa se malo pomučio da dođe do njega. Na kraju su se dogovorili da kuća postane Jelenina za 1,5 miliona evra. Vila ima 350 kvadratnih metara, veliko dvorište i terasu na kojoj dominira bazen. Rasprostranjena je, ima više spavaćih soba, dva kupatila, ogroman dnevni boravak, veliku kuhinju i nekoliko zasebnih prostorija, od kojih je jedna namenjena za opuštanje uz bilijar. Duško je znao da će se Jeleni, ali i njihovim ćerkama kuća dopasti. On ju je kaparisao, a do proslave godišnjice braka trebalo bi i da je isplati, kaže izvor blizak fudbaleru i dodaje:

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic) on Jun 1, 2017 at 12:28pm PDT

-S obzirom na to da Jelena Karleuša obožava Istanbul i da tamo boravi kad god je slobodna, ne treba da čudi što je Duško rešio da joj baš u tom gradu kupi kuću. Ona inače uvek ide u jedan restoran na Bosforu, zbog čega joj je suprug i odabrao kuću s pogledom na more. Duško je rekao da planira da karijeru završi u Bešiktašu, a kako je i on zavoleo Istanbul, jasno je zbog čega kad 'okači kopačke o klin' želi tamo da provodi dosta vremena. Tada će moći zajedno sa porodicom da uživa u njihovom luksuznom domu- završava izvor.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages/Instagram