Spektakl Nede Ukraden u Zagrebu: Koncert za pamćenje i poklon od obožavaoca (foto)

Spektakl Nede Ukraden u Zagrebu: Koncert za pamćenje i poklon od obožavaoca (foto)

Autor: | 20/03/2018

0


Balkanska Tina Tarner protresla Zagreb! U prepunoj koncertnoj dvorani "Vatroslav Lisinski" u Zagrebu, pop diva Neda Ukraden održala je spektakularni koncert koji ce se dugo pamtiti! Karte su bile rasprodate mesec dana ranije, a kada se Neda pojavila na bini u publici je nastao - delirijum!

 

Nizali su se hitovi iz svih perioda Nedine blistave karijere, na sceni su je pratili "Pirati", a zvezda večeri ugostila je na bini Željka Samardžića i Ivana Zaka.

Zvanični naziv koncetta "Mojih prvih 50" opravdao je svoj naziv, jer je pop diva još jednom pokazala neverovatnu energiju, snagu i entuzijazam na kojoj bi joj mogle pozavideti mnoge mlade koleginice. U drugom bloku koncerta uz plesnu grupu Evolution, Neda je zapevala i numeru "Simply the best" nedvosmisleno pokazujući zašto je s pravom nazivaju - balkanskom Tinom Tarner.

Koncert je podržao grad Zagreb na čelu sa gradonačelnikom Milanom Bandićem, Croatia Records, ali i brojne ustanove kulture u ovom gradu, a pevačica se odužila kako sama najbolje ume - pesmom i nezaboravnom večeri.

Posebno dirljiv momenat je bio kada se pevačica prisetila svoje majke kojoj je i posvetila čitav koncert.

Pevačica je sat vremena posle koncerta potpisivala CD-ove i slikala se sa fanovima iz čitavog regiona Balkana a posebno zanimljiv dar bila je jedna umetnička slika sa Nedinim portretom.

Hellomagazin.rs Andreja Damjanović/Promo
Tagovi: neda ukraden