Lea Kiš: Danas se mi češće konsultujemo sa ćerkom nego ona sa nama

Lea Kiš: Danas se mi češće konsultujemo sa ćerkom nego ona sa nama

Autor: | 21/03/2018

0

Voditeljka Lea Kiš Jokić više od dve decenije uživa u braku sa suprugom Momčilom Jokićem.

– Kada smo kod kuće, opušteni smo u svemu što radimo. Nema stresa, gledamo fudbal, ako je dobra utakmica, pričamo, pravimo planove. Kod nas u kući tišina ne postoji, svi smo pričljivi i upućeni jedni na druge - kaže Lea i dodaje da su ona i suprug i dalje veoma prisni kao na početku ljubavne veze:

– Mi veoma dinamično živimo, imamo mnogo obaveza, ali i preko dana smo, bez obzira na to, uvek u kontaktu. Pozovem ga i po nekoliko puta u sat vremena i on mene, navikli smo da sve podelimo tokom dana - kaže ona. U skladu sa tim navikama, Lein muž ume i danas da je obraduje nekim poklonom bez ikakve najave.

– Moj muž nije formalista i nikad se nije vodio kupovanjem poklona za neke posebne datume. On je čovek koji voli da obraduje i iznenadi kada to oseti. Pažljiv je i nežan suprug i otac –  kaže voditeljka.

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk) on Oct 4, 2014 at 4:50am PDT


Lea je otkrila da li u njenoj porodici važi ono uverenje da su ćerke “tatine mezimice”.

– Ćerke jesu tatine mezimice, i ja sam takva ćerka. Međutim, Sara Mia je uvek nas doživljavala kao tim, mi smo je navikli da su za nju uvek tu i mama i tata. Mi smo joj, kao i svi drugi roditelji, na raspolaganju 24 sata dnevno za sve što joj treba. Ali i pored toga što uvek može da se osloni na nas ona je izrasla u jednu samostalnu devojku koja vrlo dobro zna šta hoće u životu - pohvalila se ponosna mama i dodala da ona i njen suprug Momčilo vrlo rado usvajaju savete od njihove naslednice Sare Mie:

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk) on Sep 2, 2016 at 2:41pm PDT


– Veoma smo bliske i imamo izuzetan odnos. Savete je tražila od mene kada je i bilo vreme za to, sada slobodno mogu da kažem da mi češće nju konsultujemo nego ona nas. Mladi sada vide bolje i realnije i dobro ih je poslušati u današnje vreme - smatra Jokićeva.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: lea kis jokic