Aca Lukas poslao bivšoj supruzi buket ruža za rođendan, ali sa posebnom porukom

Aca Lukas poslao bivšoj supruzi buket ruža za rođendan, ali sa posebnom porukom

Autor: | 21/03/2018

0

Bivša žena Ace Lukasa Sonja Vuksanović proslavila je u ponedeljak uveče 42. rođendan i najavila da će se udavati još osam puta! Folkera ovo očigledno nije mnogo povredilo, pa joj je poželeo srećan put.

Sonja je napravila ludu žurku u jednom beogradskom restoranu i poručila da, i pored toga što iza sebe ima dva braka, i dalje veruje u ljubav.

Ona je dodala da ne bi imala ništa protiv da ponovo stane na ludi kamen i priznala da je verovala da će njen brak sa Željkom Šašićem, ali i Acom Lukasom trajati ceo život.

Aca i Sonja iz sretnih dana

- Udavaću se osam puta kao glumica Elizabet Tejlor. Kad mi se desi ljubav, svaki put poverujem da je to za ceo život. Odrasla sam na bajkama i živim sa tom zabludom - istakla je Sonja.

I dok se Sonja provodila sa drugaricama, Lukas je majci svoje ćerkice Viktorije poslao buket cveća i čestitku na kojoj je zagonetno napisao: "Neka ti je srećan rođendan i put."

Mada su se razveli u junu prošle godine, strasti među njima se očigledno i dalje ne smiruju. Sonja, međutim, nije htela da prizna da joj je Aca poslao ironičnu poruku uz poklon, već je nastavila da hvali bivšeg muža.

- Od Ace je usledio lep gest i to je najvažnije. Najviše volim poklone od srca. Ćerka Sofija mi je napisala divnu čestitku, dirnula me je. Ceo dan je moja leva i desna ruka, jurila je po cveće, balone, pomogla mi je da ovo organizujem - rekla je Sonja, koja se na zabavi pojavila u "versaće" suknji, sa skupocenim "roleksom" na levoj ruci, za koji nije želela da otkrije li je poklon od nekog udvarača.

Dizajnerka je otkrila da je na njenoj žurci zabranjen ulazak muškarcima:

- Ovo veče je dokaz da lepe i uspešne dame mogu bez muškaraca. Zabluda je da žena ne može da funkcioniše sama i da, ako nema partnera, nije potpuna. Iskreno, u isto vreme je i lepo i teško biti jaka žana. Sa mnom nije lako živeti. Ja sam ambiciozna i tačno znam kakav život želim. Čovek se takav rađa.

Na Sonjinom rođendanu najveselije su bile voditeljka Dajana Paunović i pevačica Marina Visković. Bivša supruga Žike Jakšića priznala je da je poput Sonje spremna za novu ljubav.

- Trenutno sam sama i ni sa kim se ne viđam, ali sam mlada da bih digla ruke od ljubavi. Nadam se da će se uskoro pojaviti muškarac za mene. Kad se to dogodi, neću da krijem - ispričala je Dajana i dodala da joj se dopada što je muškarcima bio zabranjen ulazak na žurku:

- Volim da se viđam sama sa drugaricama, mislim da se tako najbolje neguje prijateljstvo.

Sonja je rekla da nema problem sa starenjem i da je sada u najlepšem periodu svog života.

- Ponosno nosim godine. Nemam problem s tim što su 42. svećice na torti. Kažu da je za žene najlepši period posle 40. godine - kazala je kreatorka.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Hello/Arhiva/ATA Images