Lepa Brena pokazala još jednom šta znači biti zvezda (video)

Lepa Brena pokazala još jednom šta znači biti zvezda (video)

Autor: | 26/03/2018

0

Sofija je u karijeri Lepe Brene oduvek važila za bitnu regionalnu tačku kada je reč o turneji. Budući da je u istoriju ovog grada ušla kao neko ko je helikopterom doleteo na koncert na stadionu Vasil Levski i tri sata pevao pred oko 100.000 Bugara.

I ovoga puta poseta je bila velika, a zajedno da Brenom, fanovi su u glas pevali stare i nove pesme. Ipak, ono što je obula pred gostovanje u tamošnjoj emisiji- izazvalo je pravi haos.

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 22. Мар 2018. у 4:28 PDT

Brena je učestvovala u jednoj od emisija sa sinom Stefanom, a njene čizme su privukle pažnju mnogih. Svi su bili šokirani, ali krajnje pozitivno- modelom koji je ponela za tu priliku. Njene noge su i dalje bile u prvom planu, a još jednom je pokazala šta znači biti oličenje seksepila i u šestoj deceniji.

 

I sam koncert je bio kako opisuju "pravi haos" jer su reakcije sjajne- kako publike, tako i same pevačice.

- Srećna sam što imam novi album koji publika želi da čuje uživo. Koncert u Sofiji je bio za pamćenje. Vrhunska produkcija, publika koja daje i uzvraća ljubav, spremna ekipa muzičara i igrača, novi DJ, ukupno nas 40 iz Beograda sa našim čovekom za rasvetu koji je isprogramirao svetlo za ceo program. Predivan odnos uigranog benda i svih ostalih učesnika daje osećaj veličasnstvenosti koji se oseća na koncertu! Moja publika to zaslužuje posle svih ovih godina podrške i ljubavi. Osećam se kao nova, kao srećna žena. Prvi put se predstavio i Stefan i primljen je sa velikom podrškom! Divan je osećaj kada imate članove porodice na turneji! Mi smo već na putu za Ameriku gde smo ceo april na turneji - rekla je Brena.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images