Jelena Jevremović: Ovaj dan me je potopio suzama, zašto tata nisi tu da mi ih čuvaš kao nekada?

Jelena Jevremović: Ovaj dan me je potopio suzama, zašto tata nisi tu da mi ih čuvaš kao nekada?

Autor: | 28/03/2018

0

Ovog marta, Miki jevremović, legenda naše domaće estradne scene, napunio bi 77 godina, a njegova ćerka Jelena Jevremović je emotivnim i dirljivim rečima opisala koliko joj otac nedostaje i koliko je tužna što ju je napustio dan pred njen rođendan.

Onako kako to samo ćerke umeju, Jelena je u toku jučerašnjeg dana, na očev rođendan, u par rečenica pretočila svoja osećanja i podelila ih sa svojim fanovima na Instagramu uz fotografiju iz detinjstva:

- Danas je dan koji me je potopio suzama... Zašto tata nisi tu da mi ih čuvaš kao nekada? I mami i bratu treba tvoja snaga, treba nam tvoja živa pesma, a meni ona čuvena rečenica:"Ne žalosti se moja Jeki, ti si tatina heroina, moj ćerak anđelak." Danas sam slaba, tužna i ni malo hrabra. Danas bismo slavili tvoj 77. rođendan, pa ga u ponoć ispratili da bismo dočekali moj sutrašnji, 37.
Znam, treba da budem zahvalna na svemu što imamo mi koji smo ostali. I jesam, zaista jesam. Ali, neka mi Bog oprosti, od prošle godine kada si nas napustio, rođendan mi više nema istog smisla. Tvoj me podseti na to koliko nam nedostaješ, a moj... poželim samo da prespavam. Neka te čuvaju anđeli, mili naš. P.S. Faliće mi tvoj poziv u ponoć. Uvek si bio prvi. - napisla je Jelena.

Ipak, danas je njen 37. rođendan i verujemo da bi i njen tata želeo da se raduje i smeje, a proslava je najbolja kada si među onima koji te vole.

- Danas sam obećala sebi da ću one Prave više da vrednujem, da ću one koji su otišli, bez suza ispratiti, da ću one koji su pored mene hodali po trnju, a ostali da zajedno lečimo rane, čuvati kao blago... Da ću imati više zahvalnosti Bogu na svim nedaćama koje su me sustigle u prethodnoj godini, jer u životu samo brojimo pobede i lekcije. Srećan mi 37. rođendan! - poručila je slavljenica.

hellomagazin.rs/m.g. Instagram

Pročitajte još