Svi detalji napada na Natašu Bekvalac: Kakve poruke je pevačica pronašla u Lukinom telefonu?

Svi detalji napada na Natašu Bekvalac: Kakve poruke je pevačica pronašla u Lukinom telefonu?

Autor: | 14/04/2018

0

Popularna pevačica Nataša Bekvalac noćas je pretrpela fizičko nasilje od strane supruga Luke Lazukića, a zbog povreda koje je tom prilikom zadobila ona je zbrinuta u Urgentnom centru, prenose beogradski mediji.

Natašu Bekvalac pretukao suprug Luka Lazukić

A post shared by Pink.rs (@pink.rs) on Mar 5, 2018 at 10:32am PST


Do sukoba je došlo kada je Luka pod dejstvom alkohola došao u njihov stan na Dedinju u kom je pevačica bila sa dadiljom i njihovom ćerkom Katjom. Bračni par se, navode domaći mediji,  posvađao oko ljubavnih poruka koje je Nataša pronašla u Lukinom telefonu, kada je on fizički nasrnuo na nju i  udario je u glavu, zbog čega je i potražila pomoć u Urgentnom centru.

Popularna pevačica je supruga prijavila policiji za nasilje, a po redovnoj proceduri nadležno tužilštvo će naložiti da se saslušaju i Nataša i njen suprug, kao i svedoci, ako ih je bilo.  Nakon saslušanja i uvid u lekarsku dokumentaciju o povredama pevačice, tužilaštvo će odlučiti da li će protiv Lazukića biti pokrenuta istraga zbog nasilja u porodici.

 

Policija traga za Lukom Lazukićem: Pobegao nakon što je pretukao Natašu Bekvalac

Zakon o sprečavanju nasilja u porodici predviđa mogućnost da hitnim merama nasilnik bude udaljen iz stana, ako živi zajedno sa žrtvom, Nasilniku može da bude zabranjen i prilazak žrtvi, a te mere ukupno mogu da traju do 32 dana.  Zaprećene su i kazne od tri meseca do tri godine zatvora, a u slučaju teškim telesnih povrede kazne su i do deset godina zatvora.

Hellomagazin.rs Ivan Vučićević/Antonio Ahel/Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti