Nataša Bekvalac: Novac me ne interesuje, hoću starateljstvo nad ćerkom

Nataša Bekvalac: Novac me ne interesuje, hoću starateljstvo nad ćerkom

Autor: | 19/04/2018

0

Dok se oporavlja od povreda koje joj je, kada ju je pretukao, naneo suprug Luka Lazukić, pevačica Nataša Bekvalac ponela zahtev za razvod braka.

Ona je advokatima rekla da želi starateljstvo nad ćerkom Katjom i minimalnu zakonsku alimentaciju.

Luka Lazukić: Nisam tukao Natašu, ona je spremna na sve

Nataša Bekvalac od subote preživljava pravu agoniju, ali je odlučna u jednoj stvari - da se po hitnom postupku razvede od Luke Lazukića. Ona se svakodnevno konsultuje sa timom advokata o sledećem potezu.

-Kada je otišla u Urgentni centar, a zatim i prijavila policiji supruga Luku Lazukića za nasilje u porodici, Nataša je odmah pozvala i svoj advokatski tim. Podnela je krivičnu prijavu za nasilje, a tražila je i hitan razvod braka. Ona je juče podnela tužbu kojom će se njihov brak poništiti, kaže izvor za Blic i dodaje da Nataša želi starateljstvo nad ćerkom.

Slučaj Bekvalac-Lazukić: Tražićemo da ga psihijatri pregledaju, ono nisu izjave normalnog čoveka!

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/novac-dugovi-prevare-i-lazi-natasu-bekvalac-jure-zbog-lukinih-dugova/

-U razgovoru sa advokatom rekla je da je ništa ne zanima, da želi puno starateljstvo nad ćerkom Katjom koju je dobila u braku sa Lukom. Kada ju je advokat pitao koju visinu alimentacije da upiše u dokumenta, ona je poručila da je novac ne interesuje i da upiše minimalnu zakonsku alimentaciju. Iako je advokat pokušao da je ubedi da traži više novca, ona je to odbila uz poruku da je samo zanima dete - kaže za "Blic" izvor koji je dobro upućen u celu priču.

Inače,  Lazukić je  podneo je Prvom osnovnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv pevačice, kojom je tereti za krivično delo lažno prijavljivanje.

Lazukić je krivičnu prijavu podneo preko svog advokata, precizirala je za Tanjug portparolka tužilaštva Aleksandra Đenadić.

Ona je dodala da je tužilaštvu stigla i krivična prijava policije kojom se Lazukić tereti za krivično delo nasilje u porodici, jer je supruzi naneo lake telesne povrede.

– Što se tiče podliva na rukama i nogama, ona je išla na masaže protiv celulita. Ta žena je spremna na sve. Da li ona može sama sebe da udari, da li može sebi da nanese povrede? Da li može neko drugi da joj to uradi zarad svega? – ispričao je Lazukić za “Blic” i dodao da je on iz medija saznao da je prebio suprugu.

– Svi naši problemi su krenuli onog momenta kada se naš produženi medeni mesec završio i kada sam seo i pričao s njom da moramo da stanemo na loptu i da malo život i životne obaveze krenemo da gledamo sa racionalnije strane. Novca je bilo, ali nije bilo za sve hirove, za sve Ibice, za finansiranje njenog salaša plaćenog od mog novca. Tada su krenuli naši problemi. Ja sam je voleo, dao sam joj sve, sebe, uvek je štitio, uvek bio uz nju, čak i u incidentima koje je pravila i koje sam pripisivao postporođajnom stanju.

 

Saslušanje Lazukića, Bekvalčeve i njihove bebisiterke zakazano je u tužilaštvu za 24. april.

Lazukiću je inače Prvi osnovni sud u Beogradu u ponedeljak izrekao meru udaljenja iz stana do 30 dana i zabranu prilaska i komunikacije sa suprugom, zbog sumnje da ju je tukao u noći između petka i subote.

Hellomagazin.rs Andreja Damjanovic/Antonio Ahel/Ivan Vucicevic/Instagram

Pročitajte još