Tamara Nikolić Karić: Povratak na modnu pistu posle razvoda

Tamara Nikolić Karić: Povratak na modnu pistu posle razvoda

Autor: | 23/04/2018

0

Prvi put nakon nedavnog razvoda od producenta Simona De Karića, manekenka Tamara Nikolić Karić pojaviće se na modnoj pisti, na reviji kreatorke Marine Ilić i brenda Marinia.

Ovo će ujedno biti i njen veliki povratak manekenstvu nakon pauze koja je usledila posle rođenja ćerke Simone.

Tamara je početkom proleća započela saradnju sa Marinom kada se u njenim kreacijama fotografisala za editorijal koji je sredinom aprila objavljen u američkom prestižnom magazinu Gladys, čiju naslovnicu je nekoliko meseci ranije krasila Anastasija Raznatović, kćerka naše muzičke zvezde Cece Ražnatović. Ova saradnja nastaviće se i krajem aprila.

- U narednom period biću posvećena isključivo mojim dvema najvećim ljubavima, kćerki Simoni i manekenstvu – kaže Tamara i dodaje da sa nestrpljenjem iščekuje reviju Marinia koja će 28. aprila biti održana u okviru Serbia Fashion Weeka.

- Posle editorijala za magazin Gladys, Tamara se fotografisala i u nekim modelima iz kolekcije Atomic Flower, pa smo se uverili da joj haljine savršeno pristaju i da će ih na najbolji mogući način izneti na predstojećoj reviji. Stilizovani cvetovi karakteristični su za ovu sezonu, pa su zastupljeni i u našoj novoj kolekciji u kojoj ne odaju samo klasičnu nežnost i krhkost, već se kombinuju sa urbanism elementima i detaljima koji asociraju na savremena tehnološka dostignuća, što naš urbano-elegantni stil i neguje od samog početka – kaže dizajnerka Marina Ilić koja je prošle jeseni ostvarila veliki uspeh revijama na Njujorškom Fashion Week-u, a potom i na srpskoj Nedelji mode u Novom Sadu.

hellomagazin.rs Đorđe Bukvić