Ivica Dragutinović: Zahvalan sam što sam odrastao u Srbiji, ali se ne bih vratio

Ivica Dragutinović: Zahvalan sam što sam odrastao u Srbiji, ali se ne bih vratio

Autor: | 25/04/2018

0

Nekadašnji fudbaler Ivica Dragutinović pričao je za "Glossy" o životu u Sevilji sa "četiri princeze".

-Ispunio sam svoje životne ciljeve. Bilo mi je važno da se dokažem u poslu, i iza sebe imam šest titula u istoriji mog kluba, gde su inače imali samo jednu. Više sam poznat u Španiji, i više poštovan, nažalost, jer se kod nas uspeh ne prašta. Specifičan smo narod, ali ja ipak volim našu zemlju. Zahvalan sam što sam odrastao u Srbiji, ali ne bih se vratio. Jednom mesečno obilazim porodicu, navikao sam se na inostranstvo za 23 godine, a moram da mislim i o svojoj deci, rekao je on.

Sa Belgijankom Selin ima tri kćerke, Elenu (13), Saru (10) i Viktoriju (6), i kaže da nikada nije razmišljao o sinu.

 

-Dovoljna su nam tri anđela, ja živim sa četiri princeze. Nikada nisam razmišljao o tome da bih hteo sina. Kada je žena zatrudnela, samo mi je bilo važno da dete bude živo i zdravo, rekao je Dragutinović i dodao da je upravo zbog ćerki odlučio da ostane u inostranstvu.

-Zbog obrazovanja kćerki, koje pričaju više jezika, ostali smo u inostranstvu. Nisam hteo, zbog njih, da 'presečem' život i vratim se u Beograd. Više sam razmišljao o njihovoj budućnosti, nego o svojoj.

O velikoj svadbi ne razmišlja, mada ne isključuje mogućnost manjeg crkvenog venčanja.

-Nikada nismo razmišljali o venčanju. Naša ljubav je čvršća od bilo kakvog potpisa, papira i dokumenta. Ako je brak zasnovan na ljubavi, sve drugo je nebitno. Ne patimo od toga da se pravi velika svadba, da ona uzima moje prezime. Ako budemo želeli, možda ćemo jednog dana napraviti venčanje u crkvi, kojem će prisustvovati samo najuži krug ljudi, rekao je on

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages/Arhiva Hello

Najnovije vesti