Ana Nikolić i Rasta imaju savršen rođendanski poklon za svoju devojčicu

Ana Nikolić i Rasta imaju savršen rođendanski poklon za svoju devojčicu

01/05/2018

0

Popularni par sa naše estrade, uskoro će proslaviti prvi rođendan svoje mezimice Tare. Domaći mediji pišu da je Rasta prepustio svu organizaciju Ani, a da će se on pozabaviti troškovima.

- Pripreme su uveliko počele. Ana je u većem haosu nego kada je izlazio njen album. Želi da sve bude savršeno. Još nije našla prostor gde će biti organizovana proslava rođendana i krštenja, jer planiraju da to bude pravo veselje za nekoliko stotina ljudi - piše "Alo".

Rasta i Ana su dugo razmišljali šta bi mogli da poklone Tari i na kraju su odlučili da to bude nešto što će je asocirati na njih dvoje. Složili su se da je najbolje da joj otvore račun u banci na njeno ime, na koji će uplatiti 20 hiljada evra.

- Kao potvrdu da se neće zaustaviti na ovoj cifri, otkrili su da će svake godine uplaćivati određenu sumu sve dok ne napuni 18 godina. Tara će tek tada moći da pristupi svom računu i da ga koristi. Kada njihova ćerka odraste, ona će na kontu imati nekoliko stotina hiljada evra, pa tako Ana i Rasta neće morati preterano da brinu, s obzirom na to da će mala Tara biti i te kako obezbeđena. Naravno, njih dvoje računaju da izdvoje deo tog novca i za njeno obrazovanje, jer je poznato da su Rastini roditelji univerzitetski obrazovani ljudi, te tako žele da i Tara bude školovana.

hellomagazin.rs/M G Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još