Novak i Jelena Đoković sa Milošem Bikovićem na premijeri filma "Iznad ganica realnosti"

Novak i Jelena Đoković sa Milošem Bikovićem na premijeri filma "Iznad ganica realnosti"

Autor: | 02/05/2018

0

Večeras se u ''Kombank dvorani'' održava premijera filma “Iznad granica realnosti” u kojem glavne uloge tumače Miloš Biković i Antonio Banderas. Pravu pometnju svojim pojavljivanjem izazvao je naš najbolji teniser Novak Đoković koji je na premijeru filma došao ruku pod ruku sa suprugom Jelenom.

Nakon što je sa suprugom strpljivo pozirao pred brojnim fotoreporterima, Novak se srdačno pozdravio sa našom glumačkom zvezdom, a nije im bilo teško ni da se zajedno fotografišu pred brojnim predstavnicima medijima.

Inače, Miloš Biković najavio je i da će projekat o naučniku Nikoli Tesli, na kome radi njegova producentska kuća predstaviti 11. maja na Filmskom festivalu u Kanu.

Inače, radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl (Miloš Biković) okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe, i svoj tim u opasnost. Da bi spasao svoje prijatelje moraće da pređe sve granice.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još