Milica Todorović o dečku: Miloš je poseban momak, sa njim se smejem svaki dan

Milica Todorović o dečku: Miloš je poseban momak, sa njim se smejem svaki dan

Autor: | 03/05/2018

0

Folk  pevačica Milica Todorović ima mnogo razloga da bude zadovoljna! Jedan od njih je što će uskoro obradovati publiku spotom za novi singl "Šou program", u režiji njenog dečka, koreografa Miloša Paunovića.


- Miloš i ja smo veliki perfekcionisti, pesma je mnogo "luda" i brza i jedva čekam da objavim spot - kaže za naš list Milica. - On je radio i moj prethodni video-klip "Cure privode".

Na pitanje da li njihova veza ponekad liči na "šou program", Milica kaže:

- Mislim da svačija veza liči na šou-program. Miloš i ja se fenomenalno slažemo, imam veliku podršku od njega. Apsolutno razume moj posao, razume šou-biznis. Bio je plesač 20 godina, radio je koreografije za mnoge pevače i pevačice.


Mada su dugo u vezi, još ne planiraju brak.

- Nismo pričali o tome - kaže Milica. - Ništa ne volim da planiram. Miloš je, zaista, poseban momak, veoma je duhovit i sa njim se smejem svaki dan. Našli smo se!

Milica Todorović je objavila samo jedan album u karijeri i to 2009, ali planova ima napretek.

- Planiram da objavim kompilaciju sa svim singlovima koje sam snimila do sada. Želim da podvučem crtu i posle toga krenem da radim nešto novo. Već imam gotove pesme za novi album.


Pobednica druge sezone "Zvezda Granda", koja je igrala Azru u operi "Dom za vešanje" Emira Kusturice, uvek se sa posebnim zadovoljstvo seća saradnje sa slavnim režiserom.

- To je neverovatno iskustvo koje sam doživela sa 16 godina - priča Milica. - Neko sanja o tome ceo život, a mene je Kusta izabrao za glavnu ulogu pored Stevana Anđelkovića. Velika je čast sarađivati sa Kusturicom. To ima težinu i za Moniku Beluči, a kamoli za mene. U početku me je bilo sramota da radim sa njim, jer nikad nisam glumila. Stevan i ja smo bili kao dve guske u magli. Ali kada sam shvatila kakav je čovek, sve je bilo drugačije. Zahvaljujući Kusti, donekle sam sebe pronašla u glumi - rekla je Milica za Novosti.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram