Zoran Pajić i Anja Mit: Danas je teško naći posao, a još teže naći onaj u kom uživaš

Zoran Pajić i Anja Mit: Danas je teško naći posao, a još teže naći onaj u kom uživaš

Autor: | 07/05/2018

0

Ulogama Nikole i Tare Isidorović, glumci Zoran Pajić i Anja Mit dočarali su sve zgode i nezgode koje se dešavaju u seriji "Istine i laži" i koje njih dvoje proživljavaju. Iako su u seriji brat i sestra koji se ne podnose baš najbolje, van kamera su postali dobri prijatelji.

- Na ovaj intervju sa njim sam pristala zbog debelog honorara koji su nam dali iz produkcije. Ja sam pre svega profesionalac, tako da sve privatno ostavim van kadra - kaže Anja, na šta se Zoran nadovezuje:

- Meni su rekli da više s tobom neću da snimam nikakve scene.

Pokušali su da budu ozbiljni, ali im nije išlo. Odmah su počeli da se smeju.

- Šalimo se. Mnogo se volimo. Toliko smo bliski, da mu uvek kažem: "Zoki, što mi je neka milina oko srca kada te vidim" - kaže Anja.

Na ove reči nije mogao da ostane imun, pa je uzvratio istom merom.

- Ona kada uđe u prostoriju, to sunce grane - kaže Zoran, a Anja se brže bolje nadovezuje:

- Neka to bude naslov: "Kada ona uđe, sunce grane".

- Jeste, kokoško moja. Splavarušo moja - smeje se Zoran.

- A sada malo ozbiljno. Jako mi je drag. Zorana pre ovog nisam znala. Baš smo se sprijateljili. Pošto snimamo po 12 sati, ležimo ovde i ove kuće što gledate su stvarno naše kuće. Zoran kaže: "Ja bih ovo mogao svaki dan da snimam. Uđeš u rutinu, postaje tvoj život" - priča Anja.

Isto misli i Zoran.

- Ja sam rekao da bih voleo da ova serija ima 50 sezona. "Istine i laži" zbližava porodicu. Svi su u domu i tih sat vremena koliko traje serija zaborave na sve probleme koje imaju. Nema ništa lepše nego kada radiš posao koji voliš. Divni ljudi i energija koja je na setu se propozna i na TV-u. Svi se ovde volimo. Danas je teško naći posao, a još teže naći onaj u kom uživaš.

Na pitanje da li im je draže što igraju dobrice, oboje su se složili da to ima bolje strane, barem kada je reč o pozitvinim kritikama gledalaca.

- Sigurno je prijatnije kada ti priđe neka osoba i kaže: "Kako si divan, kako si dobar, nego da te pogleda popreko i kaže vidi ovog zlobnika." Za glumca je izazov i da radiš neki negativn lik, koji će biti drugačiji od tebe. Da ga istražuješ. I jedno i drugo je dobro. Ali što se tiče fanova, bolje je kada te zagrle i zahvale što radiš lik dobrice - kaže Zoran.

- Prišla mi je devojčica i počela da plače. Pitam je što plačeš, a odgovara: "Ne znam. Mnogo ste dobri". To da doživiš je nešto najlepše. Ja više ne moram da se bavim ovim poslom. Baš je divno. Dosta ima dečaka i devojčica koje mi pišu na instagramu i kažu da vole moj lik. To je stvarno lepo da čujete - kaže Zoran.

hellomagazin.rs M.M./ATA Images