Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković: Decenija ljubavi, sreće i uzajamnog poštovanja

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković: Decenija ljubavi, sreće i uzajamnog poštovanja

Autor: | 12/05/2018

0


Popularna glumica Sloboda Mićalović  dugogodišnju vezu sa Vojinom Ćetkovićem ozvaničila je brakom, koji su kasnije krunisali bliznakinjama Verom i Milom.


Kako se zajedno ne pojavljuju često u medijima, takve trenutke publika je naučila da ceni i uvek se raduje porodičnim momentima koje par odluči da obelodani.


Naime, Sloboda Mićalović je danas odlučila da podeli sa svojim vernim fanovima fotografiju sa svog venčanja, koja je samo za sat vremena dobila 10.000 lajkova.

Jednom od najskladnijih parova sa domaće javne scene porodični život apsolutni je prioritet.

-Kao i svaki drugi brak. Što više zajedničkih tema imamo, veće su šanse da opstanemo.Trudimo se da pronađemo vreme za sebe, pošto je glumački posao stihijski. Najvažnije je pomiriti se sa time da je to naš život i da ne treba tražiti da budemo neki drugačiji ljudi, da živimo na silu nekim drugim životom, rekao je Ćetković, priznavši da u njihovom braku postoji mnoštvo prepreka.


-Ima ih, ali ne mislim da imamo neke manje ili veće probleme od ostalih ljudi. Karijere su nam u uzlaznoj putanji od kako smo zajedno, dodao je glumac.

Hellomagazine.rs Antonio Ahel /ATAImages, Instagram