Vanja Radovanović zbog svoje bizarne šale proživljava pakao posle Evrovizije (video)

Vanja Radovanović zbog svoje bizarne šale proživljava pakao posle Evrovizije (video)

Autor: | 14/05/2018

0

Crnogorski predstavnik na Evroviziji, Vanja Radovanović, se izvinio posle neumesne šale koju je ispričao na pres konferenciji, ali to mu nije pomoglo da izbegne osudu javnosti, ali i čelnika RTCG, te je umalo diskvalifikovan pred nastup u polufinalu.

Crnogorski pevač je na konferenciji za novinare rekao da su ga oni zamolili da ispriča neki vic, a njegov izbor je bio ovaj: "Znate li šta slepa i gluva deca dobijaju za Božić? Rak!"

Od njegove loše i besmislene šale ogradilo se rukovodstvo Radio-televizije Crne Gore (RTCG), ocenivši je kao neprihvatljivu i nerazumnu, traživš čak da se njihov učesnik diskvalifikuje zbog ovoga. Generalna direktorka RTCG Andrijana Kadija potvrdila je ranije "Vijestima" da će Radovanović pevati na Eurosongu, uprkos zahtevima članova Saveta te medijske kuće da se diskvalifikuje.

 

Radovanović je rekao da je njegova šala loše interpretirana i da je nisu dobro razumeli te se "iskreno izvinio" svima koji su se našli povređeni njome.

- Šalu sam, pre svega, loše interpretirao. Njen autor je komičar Riki Džervejs i odnosi se na decu s kancerom. Ja sam čovek koji ima dvoje dece i bolna iskustva s bolestima poput kancera i nikada se ne bih šalio na uvredljiv način s tim, da bih bilo koga povredio - poručio je Radovanović i naglasio da je šala bila neukusna. On je dodao da se izvinjava od srca.

- Jednostavno, to je bila šala i ništa više - rekao je Radovanović medijima u Podgorici.

Ipak, gledaoci ne praštaju te su ga na društvenim mrežama zasuli najgorim mogućim komentarima, bez obzira na njegovo javno izvinjenje, te njegova golgota ne jenjava već danima, a njegova pesma i izvođenje su pali u senku zbog ovog događaja.

hellomagazin.rs/m.g. Andres Putting