Nikolina Pišek: Imam divnu i zdravu porodicu i mislim da je to najveći dobitak

Nikolina Pišek: Imam divnu i zdravu porodicu i mislim da je to najveći dobitak

Autor: | 16/05/2018

0

Voditeljka Nikolina Pišek vratila se na tv ekrane, a zajedno sa narodnim poslanikom Ivanom Bauerom od srede vodi kviz “Soba sreće”. U intervjuu za “Blic” priznaje da nije srećne ruke kada su ove igre u pitanju.

I dok bi mnogi pomislili da lepa voditeljka, koja će ubuduće takmičarima donositi sreću u kvizu i sama uspeva da osvoji velike novčane sume, ona priznaje da situacija nije ni približno takva. Ipak, priznaje da je srećna žena, jer je sreća za nju zdravlje.

- Zasad sam vrlo srećna. Imam divnu i zdravu porodicu i mislim da je to najveći dobitak. I divne i zdrave prijatelje. A znala sam ponekad da dobijem i na ruletu, iako sam potpuni diletant u igrama na sreću. Jednom sam dobila vazu na tomboli. Na lotou nikada nisam ništa dobila - kaže Nikolina.

Pitali su je da li ima tremu, jer se nakon pauze vraća snimanjima.

- Pa uvek ima malo treme... Malo treme te drži sa dovoljnom količinom adrenalina da posao odradiš poletno i koncentrisano. Previše treme je raspad sistema. Izostanak treme je potpuna rutina iliti trenutak da razmisliš o tome da možda ipak radis nešto drugo. Tako da količina treme nema bas mnogo veze s pauzama. Ona je znak da poštuješ zadatak, a da opet imaš dobru ekipu koja ti daje vetar u leđa - iskrena je ona.

Budući da je voditelj Ivan Bauer angažovan u skupštini Republike Srbije, Nikolina dodaje da postoji mogućnost da se pored njega oproba i u politici.

- Nisam planirala karijeru u politici, ali ko zna, možda uz Ivana dobijem krila... Koliko imam prostora da pišem o tome šta bih ja promenila? Hajde da se prihvatim nečega što mi je strukovno blisko, iako mislim da je to zasad nemoguća misija... Urbanističko i vizuelno, te infrastrukturalno pitanje glavnoga grada (jer samo tu donekle poznajem situaciju). Urbanistički haos, nelegalne gradnje, prometne gužve, loši putevi, nedostatak pristupa za invalide, neodržavanje zelenih površina, potreba za boljim održavanjem higijene javnih prostora... ima još. Ali, lako je postaviti pitanje, izazov bi bilo naći rešenje.

Budući da ona ima svestrana interesovanja, proverili smo da li njenu ćerku Unu Sofiju možda interesuje moda, politika, ili televizija.

- Interes za modu zasad se ogleda u obožavanju roze boje. Od fizičkih aktivnosti dopada joj se balet. Isto zbog roze boje. I zbog starije seke koja ga pleše... Ko zna, ukoliko vidi neki fudbalski klub u roze dresovima, možda poželi da bude i fudbaler...?! - kaže nam ona.

Voditeljka važi za jednu od najzgodnijih na ovim prostorima. Međutim, priznaje da joj nije lako da održava figuru.

- Jaooo, so na ranu. Moram ponovo da se aktiviram, imala sam jednu zdravstvenu, a potom lenjošću izazvanu pauzu. Treba dosta toga, mnogo bolnih upala mišića i izbegavanja frižidera. To mi lakše ide sad u prolećnom periodu, više sam napolju, pa ređe iz dosade posegnem za hranom za utehu.

Da li ti suprug zamera kada objavljuješ slike u bikiniju, ili voli kada ističeš seksepil?

- Ni jedno ni drugo... mislim da misli da svaka budala ima svoje veselje, iako ja to baš i ne činim često. Ne stižem nekako. I što se bolje zabavljam, ređe se setim da se fotografišem. Tako da s masu zabava ili putovanja gotovo da i nemam svoju fotografiju.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Hello/Arhiva
Tagovi: nikolina pišek