Katarina Šišmanović: Kviz koji vodim je pravi izazov i nešto što nije viđeno kod nas

Katarina Šišmanović: Kviz koji vodim je pravi izazov i nešto što nije viđeno kod nas

Autor: | 24/05/2018

0

Voditeljku Katarinu Šišmanović javnost je upamtila po angažmanu u emisiji „Sve za ljubav“, međutim nakon prezasićenja tim projektom, ona se našla u ulozi voditelja u kvizu „Ko je na vrhu“.

-Mislim da sam, nakon 10 godina, dala svoj maksimum emisiji „Sve za ljubav“. Bio mi je potreban odmor od konstantnih putovanja. Osećala sam sve veću potrebu da promenim posao, emisiju i da budem u Beogradu. Ugovor mi je istekao i htela sam da napravim pauzu od barem godinu dana kako bih videla šta želim. U periodu kada sam ja prestala da radim emisiju, prekinuto je i emitovanje. Meni je bio potreban novi izazov, nadogradnja jer više nisam videla prostor za napredovanje u okviru emisije koju sam radila, rekla je Katarina.

Katarina je požljivo birala sledeći projekat i angažman na kvizu „Ko je na vrhu“ je došao u pravom trenutku, baš onda kada je bila spremna da počne da radi nešto novo.

-Kviz „Ko je na vrhu“ predstavlja potpuno nov format koji je edukativan, ali i zabavan. Humanitarnog je karaktera i novac koji osvoje naše poznate ličnosti prosleđuje se onima kojima je najpotrebniji. Potpuno je drugačije u odnosu na emisiju koju sam radila punih 10 godina. Izuzetno mi prija promena, istakla je voditeljka.

„Ko je na vrhu“ je porodični kviz koji je zabavan i prilagođen svim generacijama. Mnoge naše poznate ličnosti su morale da savladaju strah od visine i gledali smo do sada veoma smešne situacije kada zbog straha i udara adrenalina daju pogrešne odgovore na pitanja koja sigurno znaju.

-U tome i jeste čar ovog kviza. Zaista predstavlja pravi izazov i drago mi je što radim radim nešto što do sada nije viđeno kod nas. Atmosfera na kvizu je uvek odlična, non-stop se smejemo i mislim da u tome i jeste poenta, da se tokom tih sat vremena dobro zabavimo i da nekome pomogemo.

A post shared by ᴘɪɴᴋ ʙʜ (@tvpinkbh) on Dec 21, 2017 at 2:53pm PST


Kviz „Ko je na vrhu“, pored Katarine, vodi i njen kolega Milan Kalinić. Voditeljski par je u prošlosti sarađivao pet godina.

-Navikla sam se na Milana, na njegov smisao za humor, na način na koji komunicira i mislim da je već godinama jedan od naših najboljih voditelja. Drago mi je što smo ponovo zajedno pred kamerama, kaže Katarina Šišmanović.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram