Ćerka Lee Kiš kreće mamimim stopama: Najbitnije je da pokažem šta mogu i umem

Ćerka Lee Kiš kreće mamimim stopama: Najbitnije je da pokažem šta mogu i umem

Autor: | 04/06/2018

0

Iako se Sara Mia povukla sa društvenih mreža na kojima je do skoro bila aktivna i nije želela da se medijski eksponira, odlučila je da svoj profesionalni put nastavi upravo baveći se poslom koji je vodi istim putem kao i njenu mamu Leu.

Prošle godine završila je režiju i privodi kraju master studije na Fakultetu političkih nauka i smatra da je sada pravi trenutak da počne svoju karijeru i već uveliko razmišlja o projektu na kojem će raditi.

A da je to nešto sasvim drugačije od onoga sto se očekuje, saznali smo iz dobro obaveštenog izvora. Kako bismo potvrdili ove informacije kontaktirali smo Saru Miu koja je rekla:

- Istina je da sam se odlučila da svoj profesionalni put nastavim u tom pravcu. Za mene to nije nepoznato, s obrzirom da sam od treće godine u tom poslu prvo sa emisijom "Zoteka" na RTS-u, pa kasnije "TNG" na Studiju B, "Pressovanje" na Happy Tv, "City kids" na Pinku kao i serijom "Fore i fazoni" i raznim reklamama... Rasla sam uz televiziju - Objašnjava Mia svoju želju da karijeru nastavi na televiziji i napominje:

- Naravno, ono što je u pripremi za septembar će biti na znatno profesionalnijem nivou i ono što je za mene najbitnije jeste sam kvalitet kao i borba za to da izgradim sebe kao individuu u profesionalnom smislu i da svoje sposobnosti pokažem nezavisno od toga čija sam ćerka, kao i to da se oslobodim predrasuda i ostavim svoj pečat. Oko drugih pojedinosti smatram da je još uvek rano govoriti - zaključila je Sara Mia.

hellomagazin.rs Privatna arhiva
Tagovi: Lea Kiš Sara Mia