Jelena Tomašević: Ivan i ja sve radimo uz međusobnu konsultaciju i to jako važno za svaki brak

Jelena Tomašević: Ivan i ja sve radimo uz međusobnu konsultaciju i to jako važno za svaki brak

Autor: | 09/06/2018

0

Brak poznate pevačice Jelena Tomašević i glumca Ivana Bosiljčića traje već sedam godina i važi za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni.

Recept za to, kaže Jelena, ne postoji već je važno da se supružnici razumeju i da dele obaveze. Ona i Ivan super funkcionišu i uspevaju da se organizuju oko važnih stvari u životu.

- Nas dvoje se dogovaramo o svemu. Kod nas ne postoji moje i njegovo zaduženje, sve radimo uz prethodnu konsultaciju i mislim da je to jako važno za svaki brak. Tako je i kada je u pitanju briga o Nini. Nekad Ivan potegne više ako ja imam obaveze prema poslu, a dešavaju se periodi i kada sam ja aktivnija i više vremena provodim sa ćerkom - rekla je pevačica za Kurir.

Jelena Tomašević: Komplimenti koje bi svaka žena poželela

Jedino što Tomaševićku brine kod njenog supruga jeste to što često zaboravlja stvari, ali je ubeđena da je to zbog preopterećenosti poslom i obavezama.

- Malo-malo pa nešto zaboravi. Na primer, nekoliko puta je ostavio novčanik ili telefon u frizerskom salonu, pa se onda vrati da to uzme. Meni to ponekad bude i smešno- kaže Jelena.

Hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Najnovije vesti