Emina Jahović: Neće mi biti svejedno kada Mustafa nađe nekoga, kao ni njemu da me vidi sa drugim

Emina Jahović: Neće mi biti svejedno kada Mustafa nađe nekoga, kao ni njemu da me vidi sa drugim

Autor: | 09/06/2018

0

Emina Jahović kaže da joj neće biti svejedno kada njen bivši muž Mustafa Sandal bude našao novu devojku.

Poznati par je nedavno stavio tačku na desetogodišnji brak, a pevačica se pribojava eventualnog susreta sa njegovom novom partnerkom.

Emina Jahović naišla na strašnu osudu javnosti u Istanbulu, da li je Mustafa kriv za to?

- Naravno da mi neće biti svejedno kada Mustafa nađe nekoga, kao ni što njemu ne bi bilo da me vidi sa drugim čovekom. Ali to je normalna stvar i kada smo se razvodili, znali smo da će i to jednoga dana morati da se dogodi - rekla je Emina za kanal IDJ.

Pevačica je objasnila da je njihovim sinovima Javuzu i Jamanu teško pao rastanak roditelja i raspad porodice, ali da su se sada navikli na novonastalu situaciju.

Sad je i zvanično: Emina i Mustafa Sandal nisu više u braku

- Žena mora da bude jaka i snažna zbog dece i sebe same. Nemam alternativu da budem slaba. Jaman i Javuz su sada dobro, na početku je sve bilo teško. Nijedan razvod ne može da usreći čoveka, već samo da ga rastuži. Optimista sam i očekujem neki novi život nakon svega - poručila je Jahovićeva.

Kako su pisali turski mediji, Emina je posle razvoda dobila luksuznu vilu u Istanbulu vrednu 16 miliona evra. Osim toga, Mustafa joj je ustupio i muzički studio vredan četiri miliona evra.

Hellomagazin.rs Andreja Damjanović/ Arhiva/Hello/Instagram