Snežana Dakić: Nikada nisam bila opterećena izgledom, nisam mislila da su lepota i izgled moj adut

Snežana Dakić: Nikada nisam bila opterećena izgledom, nisam mislila da su lepota i izgled moj adut

Autor: | 10/06/2018

0

Voditeljka Snežana Dakić ima čvrste stavove kada je reč o slobodama u seksu, ali ne osuđuje one kojima su susreti koji traju jednu noć sasvim u redu.

- Nisam pristalica seksa za jednu noć jer takva kombinacija uvek proizvede krivicu. U ovoj zemlji muškarci su seksualno opterećeni, jure recke, nisam za tako nešto, iako ne osuđujem. Ako neko ima potrebu da bude sa nekim s kim se posle više neće videti, okej, ali generalno se sa mnogo osude gleda na žensku stranu kad su u pitanju takve kombinacije - kaže Snežana Dakić.

Nedavno je imala izuzetno neprijatno iskustvo sa navaletnim udvaračem kojeg nije mogla da se reši, pa ga je na kraju blokirala.

- Neprestano mi je slao ljubavne poruke, i to kilometarske sadržine, iako sam mu jasno stavila do znanja da nema mogućnosti da budemo u vezi. Na kraju sam morala da ga blokiram. Jednostavno, ne želim da dopustim da se nečija mašta razvija, jer zaista ima poremećenih - priča voditeljka.

Ona ističe da je veliki broj žena javnih ličnosti san muškaraca, kao i obrnuto, i da sve to ide uz harizmu, ali posebno uz famu koju vuče taj javni posao.

- Nikada nisam bila opterećena izgledom i time da li sam nečiji san. Zapravo, nisam mislila da su lepota i izgled moj adut. U današnje vreme više nego ikada se traži jedan savršen izgled u javnom poslu i da si vitka i da nemaš stomak i celulit, da ti je ravna kičma, da si odmorna, jedra, vedra. Taj diktat lepote je danas i više nego nametnut i mnoge javne ličnosti su opterećene - smatra Snežana.

Ona smatra da partnera ne može da nađe u pozorištu.

- Veoma teško da ću nekog muškarca da vidim u pozorištu, nažalost. Prošla su vremena kada su interesantni, oni koji bi bili moja ciljna grupa, dolazili u pozorište. Uostalom, mogu da vidim nekog zgodnog baletana, ali oni su najčešće orijentisani drugačije, čast izuzecima, ali prosto to nije tajna - ispričala je Snežana Dakić.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: snežana dakić