Branislav Bane Tomašević odlučio da započne i muzičku karijeru: Moja prva pesma i spot!

Branislav Bane Tomašević odlučio da započne i muzičku karijeru: Moja prva pesma i spot!

Autor: | 12/06/2018

0

Glumac Narodnog pozorišta u Beogradu Branislav Bane Tomašević (41) predstavio je u utorak u jednom prestoničkom restoranu svoj prvi singl "Ovo nije kraj", kao i spot.

Čestitale su mu, očekivano, mnogobrojne kolege - režiser Predrag Gaga Antonijević, glumci Katarina Gojković, Miloš Vlalukin, Stefan Buzurović, Vladimir Kovačević, Igor Stoimenov, Kristina i Vladan Savić, ali i Kalina Kovačević, Vesna Dedić, Snežana Dakić, Vuk Jeremić... Ipak, najveću podršku Banetu je pružala supruga Jelena, nekadašnja manekenka a sada vlasnica modne agencije "Model skauting ofis", koja mu je rodila sinove Dušana, Bogdana i Stefana.

- Neće dugo trajati, a neće ni boleti, ovo ćete voleti - obratio se Bane Tomašević gostima koji su u vreloj bašti restorana strpljivo čekali da vide spot.

- Presrećan sam što vidim ljude koji, inače, ne idu na ovakve događaje. Ovo je tek početak ozbiljne priče kojoj želim da se posvetim. Zavoleo sam muziku uz oca, koji se njome bavi pola veka. U meni je, kao dečaku, tinjala želja da se oprobam i u muzici. Sreća je htela da sam upisao Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Predraga Bajčetića.

Karijera me je odvela u drugom smeru, a ovo je segment koji želim da dodam u život, jer čovek treba da iskoristi sve potencijale koje mu je bog dao. Baš sam komentarisao sa Gagom Antonijevićem kako moje kolege u Americi odavno snimaju i albume.

Bane je zatim zahvalio autorki kompozicije "Ovo nije kraj" Aleksandri Kovač, rekavši da je do saradnje došlo iz spontanog druženja i njegove želje da se nadgradi kao pevač. Posle nekoliko časova pevanja, Aleksandra mu je predložila da sve dignu na viši nivo.

- Hvala kolegama iz Narodnog pozorišta, podržavale su me odavno, a, evo, i danas - kazao je Bane.

- Bez lažne skromnosti, mislim da ovo znam da radim. Što bi rekao Siniša Kovačević - skromnost je vrlina kada sve druge izostanu. Neizmerno sam zahvalan i Romanu Goršeku na tehničkoj pomoći, trenutno najboljem direktoru fotografije na ovim prostorima Milošu Kodemu, jednoj od najlepših Srpkinja Ani Sekulić, koja mi je ulepšala spot, a posebnu zahvalnost dugujem mojoj porodici i supruzi Jeleni.

Nakon što su odgledali spot, prisutni su komentarisali da je odličan, a da je Bane i te kako vrstan pevač.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images