Jelena Karleuša motiviše supruga na terenu: Duško najbolje igra kad ga iznerviram pred utakmicu

Jelena Karleuša motiviše supruga na terenu: Duško najbolje igra kad ga iznerviram pred utakmicu

Autor: | 19/06/2018

0


Pevačica Jelena Karleuša na originalan način podržala je svog supruga Duška Tošića i ekipu Srbije na Svetskom prvenstvu u fudbalu. Ona se fotografisala sa zastavom u ruci, oslikana samo srpskom trobojkom.

Njena podrška oduševila je mnoge, a Kareluša je ponosna jer su boje Srbije obišle svet.


-Mislim da su te fotografije prigodne za Mundijal. One su iluzija, ja uopšte nisam gola. Imam specijalne i gaćice i top preko kojeg se sve ovo oslikavalo, i sve izgleda jako dobro. Slike su obišle svet i svi su u bojama svetskog prvenstva objavili i šta Srbija ima i van terena,
rekla je Jelena Karleuša u Jutarnjem programu Prve televizije.

Jelena Karleuša ponosna na supruga: Znala sam da ću kad tad napisati - sad tišina svi, bravo Duško!


Ipak, suprug se zbog njenih fotografija naljutio, ali Jelena tvrdi da je upravo taj bes učinio da da sve od sebe na terenu.

-On najbolje igra kada ga ja iznerviram pred utakmicu. Nisam smela da mu kažem za slike, ćutala sam do dana pred utakmicu, a onda objavila slike. Duško je rekao 'da li je moguće da si mi ovo uradila'. Baš se naljutio - otkrila je pevačica.

Jelena Karleuša: Duška sam upoznala kada je imao 21 godinu, a iza svakog uspešnog čoveka stoji porodica i podrška

Da nije lako biti hodati kroz život uz jaku i uspešnu ženu kao što je ona Jelena je još jednom potvrdila.

- Duško je bio u senci mog posla, šoubiznisa, kao i svaki sportista držao se po strani. Bio je nepravedno skrajnut jer je moj muž i dosta je trpeo zbog moje uloge u srpskoj javnosti, mnogo je nepravde doživeo. Morao je da bude tri puta bolji od drugih da bi pokazao da nije 'muž Jelene Karleuše'-bila je iskrena Kareluša.

Marija Milenković