Milica Todorović otvoreno o braku: Nama je lepo, jedan papir ništa ne znači

Milica Todorović otvoreno o braku: Nama je lepo, jedan papir ništa ne znači

Autor: | 21/06/2018

0

Pevačica Milica Todorović (27) prezauzeta je promocijom nove pesme "Šou program", za koju je snimila i spot. Na njegovom premijernom prikazivanju 13. juna okupila je porodicu, prijatelje, kolege i novinare, ali je ipak najviše pažnje privukao dolazak njenog partnera, koreografa Miloša Paunovića (38), s kojim je četiri godine u vezi.

Njihova ljubav toliko je u startu bila jaka da su nakon godinu dana zabavljanja počeli i zajednički život. Ipak, Milica otkriva zbog čega još nije spremna da stane na ludi kamen.

- Za sve ima vremena. Nama je lepo. Jedan papir ništa ne znači. Volimo se i poštujemo, lepo se slažemo i odlično funkcionišemo. Miloš i ja živimo zajedno, a kada dođe vreme da se to ozvaniči za prijatelje i rodbinu, svakako će svi biti obavešteni. Ipak, ne treba žuriti. Imam dovoljno godina da sve lepo isplaniram i organizujem. Sada sam preokupirana obavezama sa novom pesmom, pa ni sa prijateljima ne stižem da se družim. Miloš mi je u svemu najveća podrška. Pruža mi ljubav, sreću i radost, pa uz njega sve lakše postignem i završim - kaže pevačica.

Ušuškanost koju oseća kraj svog izabranika idealna je baza u kojoj može da se oseća komotno. Ipak, kada je pre dva meseca kao bomba odjeknula vest da je njena koleginica Nataša Bekvalac bila žrtva porodičnog nasilja, Milica nije ostala ravnodušna.

- Ne želim da kažem da to ne može da se dogodi, jer nikad ne znaš šta muškarcu može da kvrcne u glavi, ali verujem da u mom slučaju sve može da se reši razgovorom. Ne želim nikome da sudim, niti da komentarišem nepoznate situacije, ali ne opravdavan nijedan vid nasilja. To je za mene strašno. Teško mi je i kada o tome moram da govorim. Nikada se nisam mešala u život svojih koleginica i ne znam šta je bilo u Natašinoj kući. Nezahvalno je reagovati na taj način, ali svakako da žene ne treba da trpe, niti bih ja trpela - zaključuje Milica, koju ovog leta očekuje turbulenta sezona, nakon čega s dečkom odlazi na zasluženo letovanje.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Najnovije vesti