Nosi ime mezimice: Biljana i Janko Tipsarević otvorili restoran u Beogradu

Nosi ime mezimice: Biljana i Janko Tipsarević otvorili restoran u Beogradu

28/06/2018

0


Budući da je duže vreme povređen i da na terenu provodi sve manje vremena, teniser je odlučio da osigura svoju budućnost tako što je uložio u nekretninu. Kako za „Alo!“ kaže izvor blizak Janku, teniser je od početka znao da želi restoran u sklopu sportskog centra.


- Janko je i pre nego što se ozbiljnije povredio želeo da ima neki privatan biznis. Razmišljao je u šta treba da uloži, ali je na kraju prelomio da to bude luksuzni restoran. Od samog starta njegova ideja je bila da otvori mesto na koje će ići posle napornih treninga i koje će biti oaza mira za sve koji provedu sate i sate na terenu.Odlučio se za lokaciju u sklopu sportskog centra u kojem i sam provodi vreme -
priča izvor i ističe da je našem teniseru najveća podrška u svemu bila supruga Biljana.

- Ideja o ugostiteljstvu i restoranu oduševila je Biljanu. S obzirom na to da se dosta dugo bavi kreiranjem, sa uživanjem je osmislila kako treba da izgleda sve i umnogome je pomogla Janku. Složili su se da će restoran nositi naziv njihove mezimice Emili, a zatim su počeli sa sređivanjem - kaže izvor i dodaje:

Slavio rođendan u svom restoranu

Janko Tipsarević je nakon povratka iz Pariza, gde je boravio sa suprugom Biljanom, koja ga je i iznenadila tim putovanjem, organizovao proslavu rođendana u svom restoranu. Oni su okupili nekoliko bliskih prijatelja, a najveselija je bila njihova ćerkica Emili, koja je sa tatom ugasila rođendansku svećicu.


- Iako se nikada nisu bavili ugostiteljstvom, njih dvoje su angažovali najbolji tim koji će biti zadužen za vođenje restorana, a oni će učestvovati u svemu. Ispred restorana se nalazi nekoliko velikih teniskih terena, a Janko svaki drugi-treći dan uz doručak sa osmehom posmatra sve one koji treniraju ispred njegovog restorana.

- Iako mu je u početku bilo teško oko toga kako će cela priča odvijati, odmah je bilo jasno da su ljudi koji treniraju u tom sportskom centru oduševljeni restoranom. Od ujutru do uveče je puno i ljudi su zahvalni što imaju mesto na kojem se osećaju kao kod kuće. Budući da se veliki deo gostiju bavi sportom, drago im je što u velikoj bašti mogu da uživaju kako u prirodi i zelenilu, tako i u sportskim dešavanjima na terenima - ističe izvor i dodaje da se Tipsarević, iako je dugo razmišljao, ipak nije odlučio za striktno zdrav i organski jelovnik.


- Iako je moderno da sportisti promovišu zdravu ishranu i isključivo organske obroke, Janko je posle dužeg razmišljanja ipak odlučio da jelovnik bude raznovrstan. Ljudi najviše uživaju u fenomenalnim koktelima, a za to je zadužen jedan od najboljih koktel-majstora u Srbiji - otkriva naš izvor.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Patrik Rejnoso/Instagram