Mira Adanja Polak:  Porodica je nukleus društva - ako je na čvrstim nogama, računajte na opstanak i uspeh

Mira Adanja Polak: Porodica je nukleus društva - ako je na čvrstim nogama, računajte na opstanak i uspeh

Autor: | 30/06/2018

0

Voditeljka i novinarka sa višedecenijskim iskustvom kaže da je dom jedino što nas može držati čvrsto na zemlji i što garantuje opstanak.

Poznata i priznata novinarka RTS-a Mira Adanja Polak za sebe kaže da je jednostavna žena. Ali, pre će biti da je uporna i tvrdoglava. To najbolje znaju njeni sagovornici. Nikada nije odustajala od svog cilja. Ne voli da opisuje sebe, ali u jednom intervjuu je rekla da je dosadna. U svemu što je radila imala je podršku porodice. Ona ju je terala da bude bolja, da uvek ide napred.

- Porodica je ta koja je nukleus društva. Ako je ona na čvrstim nogama, možete računati na opstanak i uspeh. Porodica je najsigurnija firma i ima svoje zakonitosti o štednji, o sagledavanju sutrašnjice, da se ne troši preko mere, nikad ne znaš šta dolazi - kaže za "Blic" Mira Adanja Polak.
Na pitanje koliko je svih proteklih godina mogla da sačuva porodicu zbog poslovnog segmenta, te da li je najbliži razumeju i da li sa njima može da podeli sve što je tišti, Mira kaže:

- Mislim da sam uspela jer su to posebne veštine. Za sve u životu treba da imate energiju i usmeriti se ka onome šta možete, a ne da radite ono što ne umete i ne možete. Tako lakše savladavate teškoće.

Svojim prepoznatljivim novinarskim izražajem uspela je da pridobije simpatije gledalaca.

- Uvek sam znala šta hoću i nikad nisam išla preko mogućnosti, i tuđih i svojih - ističe Mira Adanja Polak.Popularno televizijsko lice posle svega ponosno je na sebe zbog jednog i to ne krije.

- Ponosna sam na svoj opstanak - naglasila je voditeljka.

Hellomagazin.rs Arhiva Hello!/Instagram