Spektakl pred 50.000 ljudi: Marija Šerifović održala nezaboravan koncert na Koševu

Spektakl pred 50.000 ljudi: Marija Šerifović održala nezaboravan koncert na Koševu

Autor: | 02/07/2018

0

Marija Šerifović bila je primorana da pomeri svoj sarajevski koncert na stadionu Koševo za jedan dan zbog izuzetno loših vremenskih uslova.

Kiša koja nedeljama pada u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, ipak, nije sprečila njene fanove da dođu i prisustvuju spektaklu kakav samo Marija može da priredi.

Preko 50.000 fanova iz cele Bosne i Hercegovine sjatilo se na Koševo kako bi još jednom pokazali koliko vole svog idola!

Marija je otvorila koncert pesmom "Pametna i luda" i već od samog početka između nje i publike osećala se neverovatna energija!

Ređali su se hitovi poput "Deo prošlosti", "Sama i nervozna", "Šta da zaboravim"...

Publika je pala u trans kada je Marija pevala sevdalinku "Oči moje, kletvom bih vas kleo". Specijalna gošča Jelena Karleuša je sa Marijinim bendom izvela svoj hit "Zar ne" a zatim i pesmu "Ostavljam te".

Jedan od gostiju bio je i pobednik "Zvezda Granda" - Anid Ćušić.

Docekali smo iii taj 01.07.2018.godine??Sve ono sto je Marija ? najavljivala ,sinoc se i ostvarilo????Najveci spektakl ikad !!!Moj grad je dokazao koliko je jaka ljubav prema kraljici,koliko je nasa veza neraskidiva ??????i kolikoooo nam kisa nista ne moze!!!Ma i da su cuskije paadaleeeee???znamo da bi raja dosla,jer je vrijedilo svake kapi kise?❤️Ponosna sam na Sarajevooooo,na svee vas koji ste dosli da u jedan glas pjevamo sve pjesme???Srce je punooo!!Vise od 50 000 ljudi je doslo,i ispostovalo nasu #marijaserifovic jer ONA TO ZASLUZUJE ??❤️ Zena od emocije,koju je prenijela na sve nas,i zbog koje smo zaboravili na sve probleme bar na par sati???Hvala vam raja od ❤️ sto ste zajedno s nama,pokazali koliko ovaj grad voli i postuje ? ! Nadamo se da necemo cekati opet ovoliko za novi koncert???Hvala i svima koji su dosli iz drugih gradova,i uzivali zajedno s nama ! Jedno je sigurno...sinoc je noc bila za pamcenje!!!!!!!!!❤️❤️❤️Jedna je Marija Šerifović !!!!??☝️?#doseofserifovic #samainervozna #kosevo #sarajevo

A post shared by DoseOfŠerifović (@doseofserifovic) on Jul 2, 2018 at 1:38am PDT

hellomagazin.rs Promo

Najnovije vesti