Premijera prve pesme: Anastasija Ražnatović predstavila svetu "Savršen par" (video)

Premijera prve pesme: Anastasija Ražnatović predstavila svetu "Savršen par" (video)

Autor: | 15/07/2018

0

Buduća muzička zvezda, Anastasija Ražnatović je danas objavila svoju prvu pesmu i spot za numeru "Savršen par".

Anastasija je za ovaj spot i pesmu uložila mnogo truda, potrudivši se da svaki detalj brižno isplanira i dovede do savršenstva, jer nije ni malo lako početi karijeru kada ste ćerka jedne od najvećih estradnih zvezda u Srbiji, ali i u regionu.

Spot je sniman na različitim lokacijama u Beogradu, a glavna muška uloga je dodeljena brazilskom manekenu Pedru Solcu. Mlada pevačica je hrabro odlučila da ne krene majčinim stopama, te se muzički opredelila za drugačiji žanr, u skladu sa generacijom kojoj pripada, ali i kojoj je muzika koju predstavlja namenjena.

- Jako sam uzbuđena i pre svega srećna jer moja prva pesma konačno izlazi u nedelju, 15. jula! Mnogo truda i ljubavi je uloženo u ovu pesmu i spot, i malo je reci da jedva čekam da je podelim sa svima vama! Nadam se da ćete je i vi zavoleti isto kao što sam je i ja zavolela prvi put kad sam je čula! Moglo bi se reći ljubav na prvo slušanje. Ljubim vas i volim i hvala vam na strpljenju! - poručila je Anastasija svojim fanovima pred izlazak numere.

Pogledajte i poslušajte Anastasiju i njen "Savršen par"...

 

hellomagazin.rs/m.g. Promo