Aleksandar Radojičić o seriji "Žigosani u reketu": Bez Bjele ne bi bilo ničega

Aleksandar Radojičić o seriji "Žigosani u reketu": Bez Bjele ne bi bilo ničega

Autor: | 19/07/2018

0

Serijija Dragana Bjelogrlića "Žigosani u reketu" snima se punom parom, a u priči o dvojici nekada nerazdvojnih prijatelja i saigrača u slavnom košarkaškom klubu, koji je danas na rubu propasti, a koji će njih dvojicu spojiti u pokušaju da ga podignu iz pepela, jednu od glavnih uloga tumači Aleksandar Radojičić.

-Uloga sportiste mi nije strana. Igrao sam fudbalera u "Montevideu", zatim i košarkaša u "Prvacima". Kad snimate u velikim grupama, a ne jedan na jedan, ume da bude zaista naporno i komplikovano, ali sam se do sada navikao da budem strpljiv. Snima se intenzivno i vrlo je zanimljivo. Ipak, mislim da mi je ovo poslednji put da igram sportistu, što je mnogo, mnogo je, kaže Radojičić i naglašava da je priča "Žigosanih" ipak drugačija i savremenija od dosadašnjih projekata.

-Za mene je sve ovo novo, novi partneri, odnosi, problemi... Igram košarkaša čiji je otac otišao posle rata za Hrvatsku. On je bio takođe košarkaš, koji je kasnije postao i trener. Ja ga nisam video odmalena i živim s majkom i očuhom, koji je tajkun. Sticajem okolnosti dobijam priliku da zaigram u klubu u kome je moj otac trener, objašnjava Aleksandar.

On ističe da snimanje ne može da prođe bez Dragana Bjelogrlića, koji pomno prati sve što se događa.

-Bjela je idejni tvorac. Bez njega ne bi bilo ničega. On sve prati, uvek je tu, svraća na snimanja, proverava. To je odlično i ništa ne funkcioniše bez njega. Sve što radimo, radimo pod Bjelinim budnim oko- kaže Aleksandar.

Ističe da je ova savremena priča zapravo govori o drugoj šansi. Drugoj šansi za prijateljstvo, drugoj šansi za oca i sina, za propali klub, za neostvarene talente, drugoj šansi u potrazi za srećom

Početak emitovanja "Žigosanih u reketu" planiran je za jesen na Top kanalu, a kroz 45 epizoda proći će likovi poput uspešnog košarkaškog menadžera koji je izgubio srce (Nebojša Dugalić), vrhunskog košarkaškog trenera koji je izgubio porodicu (Filip Šovagović), vlasnice galerije koja je izgubila ljubav (Dubravka Mijatović), urednika novina koji je izgubio etiku (Svetozar Cvetković) i mnogi drugi

Hellomagazin.rs Mirko Tabaševic/ M.M/Ataimages/Instagram

Najnovije vesti