Nikola Rokvić sjajan i u folk maniru: Jedva čekam da čujem vaše utiske! (video)

Nikola Rokvić sjajan i u folk maniru: Jedva čekam da čujem vaše utiske! (video)

Autor: | 25/07/2018

0

Pevač raskošnog talenta, Nikola Rokvić, odlučio je da se nakon pop muzike vrati u folk vode, te je pre izlaska novog albuma svojim fanovima podario novu numeru pod nazivom "Pao sam", za koju je uradio i spot.

Nikola koji je više puta pokazao da mu leže različiti muzički žanrovi i da se u svakom od njih jako dobro snalazi zahvaljujući svom talentu, odlučio je da na nagovor svojih fanova ponovo krene putem svog oca Marinka Rokvića i da se vrati folku.

Danas, 25.  jula, Nikola je objavio spot za numeru "Pao sam" koja na simboličan način prikazuje i njegovu životnu odluku da promeni muzički pravac.

- Dragi moji, predstavljam vam moju novu pesmu "Pao sam". Hvala mojim saradnicima i prijateljima koji su učestvovali u kreiranju ovog dela! 
Nadam se da će vam se svideti. Jedva čekam da čujem vaše utiske! 

Uživajte! - poručio je Nikola.

A komentari za ovu numeru su i te kako pohvalni:

- Dobra pesma (kao i sve ostale), sve pohvale, da otpevaš i recept za kolače - bio bi hit... Ali nadam se da će ih biti još i onakvih kao sa albuma "Ovaj put", jer si stvarno jedan od retkih pevača kome prosto leži bilo koji pravac muzike.


- Bravo Džoni! Odlična pesma, fenomenalan spot! - samo su neki od njih, a vi poslušajte i pogledajte novog, ali i tako poznatog Nikolu...

 

hellomagazin.rs/m.g. Dušan Petrović
Tagovi: nikola rokvić

Pročitajte još