Anastasija Ražnatović: Volela bih da se prvo ostvarim u karijeri a deca i brak neće pobeći

Anastasija Ražnatović: Volela bih da se prvo ostvarim u karijeri a deca i brak neće pobeći

Autor: | 02/08/2018

0


Anastasija Ražnatović, koja je izdala prvi singl "Savršen par", ne skriva oduševljenje zbog uspeha koji je postigao kod publike, a govorila je i o budućim planovima u karijeri, kao i o tome da li razmišlja o braku.

Jesi li očekivala da će pesma postati hit bukvalno preko noći?

-Iskreno, nisam. Od prvog slušanja pesme, verovala sam u nju i njen kvalitet, ali ovoliko pozitivnih reakcija nisam očekivala. Zaista sam prezadovoljna. Mogu slobodno da kažem da je pesma zaista hit i nemam reči kojima bih opisala svoju sreću i zadovoljstvo, rekla je za Star.

Anastasija Ražnatović: Većina muškaraca ne zna šta da radi sa ženom koja nije impresionirana novcem

Tekst pesme si sama pisala, da li bi volela da za tvoju mamu napišeš tekst za novi album?

-Mislim da bi to za mene u ovom momentu možda ipak bio prevelik zalogaj. Još sam mlada da bih mogla da ispratim tekstove koje mama ima u pesmama. Mislim da koliko god da si talentovan u tom poslu, iskustvo igra veliku ulogu… Prema tome, nigde ne žurim, sve u svoje vreme. Ja sam na samom početku i tek ću da učim i da se nadograđujem, što u pevanju, što u pisanju. Za sad sam zadovoljna i ne volim da trčim pred rudu. Možda nekad, preko veze! Šalu na stranu, Marina Tucaković je ipak neprevaziđena.

Da li možda razmišljas o braku i deci, tvoja mama se udala mlada i nikada se nije pokajala

-Tada je ipak bilo drugo vreme, ja mislim da sve ima svoje prednosti, ali bih volela, kada bi to moglo da se planira, da se prvo ostvarim na polju karijere, još uživam u svojoj mladosti, a deca i brak neće pobeći.

Anastasija Ražnatović: Sve odluke donosim sama, ali bez maminih saveta ne bih mogla ništa


Kada je po tvom mišljenju najbolje vreme za udaju i kakvi su ti planovi u narednih 5 godina?

-Onda kad osetiš da si spreman na to. Neko je spreman sa 18, neko nije ni sa 40, svi smo različiti i mislim da niko nema prava da osuđuje. Ako je brak iz ljubavi, sa normalnom osobom, zašto da ne? A za pet godina. Ne znam ni sama kako sebe vidim. Imam mnogo planova. A i pet godina je dug period, život može totalno da se promeni za jedan dan, a kamoli za toliki period. Recimo, volela bih da za pet godina imam odličnu karijeru, pored sebe čoveka s kojim imam savršenu vezu ili brak i ono najbitnije, a to je zdravlje - rekla je Anastasija za Star.

Hellomagazin.rs Dušan Petrović/Instagram