Predrag Rajković i Ana Cakić izgovorili sudbonosno "da"

Predrag Rajković i Ana Cakić izgovorili sudbonosno "da"

Autor: | 05/08/2018

0

Za sada nam je lepo ovako kako jeste, a jeddnog dana na red će doći i tema venčanja - rekao nam je neposredno uoči odlaska na Svetsko prvenstvo u Rusiji golman naše fudbalske reprezentacije Predrag Rajković, govoreći o osmomesečnoj vezi sa Anom Cakić.

Pomenuto jednog dana usledilo je nepuna dva meseca kasnije, kada je na ruci lepe manekenke zablistao verenički prsten.

Upoznali su se znatno pre nego što su počeli da se zabavljaju, a simpatičnu anegdotu o prvom susretu, do kog je došlo zahvaljujući želji njegove tetke da kupi psa, čuli smo od Ane:

- Viđao me je u gradu, ali se ustručavao da mi priđe. Kada je njegova tetka poželela da nabavi ljubimca, setio se da moja mama ima odgajivačnicu pomeranaca, pa je iskoristio priliku da sa mnom stupi u kontakt. Našli smo se u jednom restoranu, kupio je psa, ali tada se između nas ništa nije desilo. Sreli smo se ponovo posle nekoliko meseci, čini mi se nakon utakmice Srbija - Gruzija, i od tada smo nerazdvojni.

My everything ?

A post shared by Predrag Rajkovic (@rajkovicpredrag) on May 27, 2018 at 2:01pm PDT

Tada tek budući supružnici zajednički život počeli su u Tel Avivu, gde Predrag već četvrtu sezonu brani boje Makabija, a kako su se u tom gradu i verili, za njega će ih uvek vezivati lepe uspomene.

- Iako smo u nekoliko navrata pričali o braku i budućnosti, nisam ni slutila da će se sve odvijati tako brzo - poverila se Ana u razgovoru za Hello! otkrivši kako je tekla veridba:

- Sa prijateljima, kojima je Peđa poverio da će me zaprositi, dogovorili smo se da odemo na večeru u jedan od najlepših suši-restorana u Tel Avivu. Mislila sam da će to biti običan izlazak, kao bilo koji do tada. Dok nas je hostesa vodila ka stolu, gde smo početkom leta već sedeli i proveli jedno divno veče, shvatila sam da se nešto dešava. Ukratko, iz tog restorana sada imamo gotovo identične fotografije koje su nastale u razmaku od nekoliko meseci. Jedina razlika je što se na ovim poslednjim vidi verenički prsten na mojoj ruci - kroz smeh je ispričala Ana.

Dvadesetdvogodišnji fudbaler priznaje da je, iako je bio siguran u Anine emocije i svoju odluku da s njom provede ostatak života, te večeri imao ogromnu tremu.

Yes?❤️??

A post shared by Predrag Rajkovic (@rajkovicpredrag) on Jul 20, 2018 at 1:24pm PDT

- Jedino su moj prijatelj iz kluba i njegova devojka znali da nameravam da zaprosim Anu. Dok smo čekali da nam donesu hranu svakakve misli su mi prolazile kroz glavu. Pribojavao sam se kako će sve ispasti, da li će joj se dopasti prsten koji sam izabrao, jesam li pogodio veličinu i slično. Emocije su se uzburkale i pomešale, teško je opisati kako sam se osećao. Nisam mogao da dočekam trenutak kada ću je pitati da se uda za mene. Na kraju je to zaista bilo veče za pamćenje - kaže Predrag a njegova izabranica otkriva da je bilo i suza radosnica.

A post shared by A N A C A K I Ć (@cakic__ana) on Jul 20, 2018 at 12:44pm PDT

- Kada je hteo da klekne, povukla sam ga da ustane. Ne bih mu dozvolila da kleči ni pred kim, pa ni preda mnom, bez obzira što je to bila posebna noć. Zamolila sam ga da ne kleči, već da samo da mi stavi prsten na ruku.

Par je već tada započeo pripreme za današnje venčanje, koje je bilo baš onako kako su oboje želeli.

- Oboje volimo proslave sa malim brojem ljudi, pa smo u tom duhu pripremili naš najvažniji dan - rekli su tada još verenici za magazin Hello!.

I am Yours and You’re mine ??♥️

A post shared by A N A C A K I Ć (@cakic__ana) on Jun 20, 2018 at 11:27am PDT

Eva Čubrović Antonio Ahel/ATA Images