Neda Ukraden: Kao uzor ženama moje generacije, volela bih da napravim modnu liniju za 40 plus

Neda Ukraden: Kao uzor ženama moje generacije, volela bih da napravim modnu liniju za 40 plus

Autor: | 09/08/2018

0

Neda Ukraden leto provodi u svojoj kući u Lepetanima, a društvo joj, pored unuka, prave i komšije Goran Bregović i Željko Samardžić, koji imaju vile u Bokokotorskom zalivu.

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Jul 15, 2018 at 6:47am PDT


Prezadovoljna je svojim životom i karijerom i priznaje da ima samo jednu neispunjenu želju.

-Popularna sam i dan-danas u mnogo zemalja i fali mi samo što nisam bila na Evroviziji. Moja pesma Zora je svanula prevedena je na čak 13 jezika, što znači da je prihvaćena od mnogo drugačijih kultura, i to je trebalo plasirati kroz Evrosong. Etno-pop su pevali Milan Stanković, Joksimović, Marija Šerifović i drugi, kaže Neda i komentariše kako je uspela sa ponosnom da nosi svoje godine i da izgradi prepoznatljivi modni stil.

-Starenje je pitanje uma, a ne rodnog lista. Koliko si mlad u glavi, da li o životu imaš stav kao mlada i energična osoba ili kao starac od sto godina! Ja mogu da budem samo primer da žene mojih godina mogu da izgledaju veoma dobro i prirodno, da budu srećne i zadovoljne i mnogi treba da se ugledaju na mene. Ja oblačim jedno za nastup, drugo za pozorište ili tenis… Ženama moje generacije bila sam zaista veliki uzor i volela bih da napravim modnu liniju za 40 plus, to mi je želja - rekla je Neda Ukraden za Svet.

Hellomagazin.rs Andreja Damjanovic/Instagram
Tagovi: neda ukraden

Pročitajte još