Dragana Mićalović: Serija je moje prvo iskustvo i tu se najbolje osećam

Dragana Mićalović: Serija je moje prvo iskustvo i tu se najbolje osećam

Autor: | 11/08/2018

0

Ulogom Anđe u popularnoj seriji "Nepobedivo srce" koja se trenutno reprizira na RTS-u Dragana Mićalović je oduševila ljubitelje domaćih serija. Šarmantna glumica s oduševljenjem pamti trenutke sa seta, a, kako kaže, emotivno gleda na taj period.

- To je definitivno jedan od najlepših projekata u kojima sam učestvovala i među prvim ozbiljnijim stvarima koje sam snimala. Zato mogu da kažem da sam imala sreću da sam radila pored takvog reditelja i glumačke ekipe koja mi je mnogo pomogla. Svi se, kada gledamo reprizu serije, dopisujemo porukama i svi slično razmišljamo i želimo da se to vreme vrati - kaže za "Blic" Dragana Mićalović.

Pošto se radi o seriji koja prati jednu epohu sa različitom kostimizacijom, Dragana kaže da joj je drago što je učestvovala baš u tom projektu jer je uvek za to vreme.

- Ja u duši živim u tom vremenu. Ja sam uvek za tu epohu - kaže Dragana Mićalović.

Ona dodaje da se ovih dana odmara, a da je od septembra očekuje i prikazivanje serije „Sinđelići”, gde tumači lik Kasje.

- Nastavljamo "Sinđeliće", novu sezonu, i mnogo se radujem. Imali smo pauzu, a ljudi su već počeli da pitaju kada će biti prikazan nastavak. Eto od jeseni ponovo dogodovštine koje ćete svi voleti. Volim da radim tu seriju i ekipa je odlična. Osim toga, pripremam još jednu seriju, ali o tom - potom - zagonetno je rekla glumica.

#snimanje #sindjelici

A post shared by porodica Sindjelić (@sindjelici_ft) on Aug 3, 2018 at 7:29am PDT

Savršeni♥ #sindjelici #kasija #rista #tbbb ?♥ @hipokampelefantokamela @luka_raco

A post shared by Gagicaa?(fp) (@hipokampelefantokameela) on Jun 21, 2018 at 6:41am PDT

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images