Danijela Vranješ raznežena ćerkinim rečima: Čista dečja duša pamti samo lepo i samo lepotu vidi

Danijela Vranješ raznežena ćerkinim rečima: Čista dečja duša pamti samo lepo i samo lepotu vidi

Autor: | 16/08/2018

0

Glumica Danijela Vranješ uživa u suncu i letu sa svojom ćerkicom Emom, a jedan od lepih momenata koji će pamtiti zauvek podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu.

Jer neke trenutke zaista treba pamtiti...

Ljubav najveca

A post shared by Danijela Vranjes /SKOLA GLUME (@danijelavranesica) on Aug 5, 2018 at 3:07pm PDT

Sve majke imaju u sećanju čvrsto zapisane trenutke kada su ih njihova deca raznežila, obradovala, nasmejala, ali i rasplakala... Jedan takav momenat u životu Danijela Vranješ i njene devojčice Eme svakako je vredan sećanja.

- Umorne od plaže, vetra, oblaka, parkića, kreda... A danas me je častila najlepšim komplimentom, a najlepši je jer je od nje. Hodamo i na ulazu u radnju stoji velika fotka devojke, plave, lepe, u crnom... Onako baš sve top. što bi rekli mladi. I ona pokaže na nju, nasmeje se i kaže: "Mama". U tom trenutku ja sam čupava sa izrastkom, očiju otečenih od alergije, obučena kao kreten... Ali u njenoj glavi ja sam najlepša. Čista dečja duša pamti samo lepo i samo lepotu vidi! Hvala Emuška sutra se farbam i bacam na pripreme za povratak međ ljude - napisala je raznežena mama uz fotografiju umornih nožica svoje ćerke.

hellomagazin.rs/m.g. Mirko Tabašević