Uzbudljiv porodični septembar: Veliki događaj za Jelenu Tomašević i Ivana Bosiljčića

Uzbudljiv porodični septembar: Veliki događaj za Jelenu Tomašević i Ivana Bosiljčića

Autor: | 17/08/2018

0

Šarmantna pevačica Jelena Tomašević i njen suprug Ivan Bosiljčić svaki trenutak koriste da budu sa svojom naslednicom Ninom. Kako kažu, tokom ovog leta vodili su je na sve njihove poslovne puteve, a uskoro ih očekuju slatke muke, jer Nina polazi u prvi razred.

- Ninuška naša kreće u prvi razred i moram da priznam da mene više hvata trema nego nju. Ona jedva čeka da ide u školu - kaže za „Blic” Jelena Tomašević, dok Ivan dodaje:

- Ja sam u fazonu ima još vremena. Polako, gde je još 3. septembar. Ali svakako je Nina spremna za školu.

Kako dodaju, već se raduju prvim školskim obavezama, a kako ko bude slobodan biće zadužen za njeno vođenje do škole. Zasad, kako dodaju, Nina se odmara i dane provodi kod Jeleninih i Ivanovih roditelja.

- Mi krećemo za Krim, a ona je ostala kod naših roditelja, sa svojim sestrama. Bili smo celo leto zajedno. Vodili je na proputovanja po Srbiji i regionu gde smo imali nastupe, a usput smo se odmarali - kaže Jelena.

Prema Ivanovim rečima, njihova mezimica je imala samo jedno pitanje pre nego što su joj roditelji otišli na put.

- Na kraju je rekla: „Da li mogu da ostanem kod bake i deke?” „Dušo, naravno da možeš”, rekli smo joj. Tako da je Nina na sigurnom nekoliko dana dok se mi ne vratimo - rekao je kroz smeh Ivan.

Inače, Jelena je dobila poziv da otputuje na Krim, odnosno u Sevastopolj, da bi nastupila u znak rusko-srpskog prijateljstva.


- Otpevaću dve pesme na ruskom jeziku. Onda su izrazili želju da im otpevam i neke moje pesme, posebno su tražili „Melaholiju” i „Radio svira za nas”. U svakom slučaju, divno je što me uvažavaju, da mogu da pevam i svoje pesme. Hvala im puno - rekla je Jelena.

Vaspitanje naslednice

Ovaj bračni par se slaže u jednom kada je vaspitanje njihove mezimice u pitanju.

- Dobra organizacija u ovom haotičnom vremenu je već podvig. A ispoštovati tu organizaciju je podvig na kvadrat. Odmah smo se usaglasili u Nininom vaspitanju. Vezivanje za kompjuter i zavisnost od interneta, tek će se videti koliko je to štetna stvar. Uspevamo u tome da je ne poštedimo, već zaštitimo od toga. Detetu može sve da se objasni. Nekada dete ne pristane tako lako, ali ipak smo mi roditelji - rekao je ranije Ivan, a Jelena dodala:


- U stvari, suština je da se priča sa detetom. Mi odrasli često ne shvatamo koliko su oni pametni i oni su u nekim momentima intuitivno pametniji od nas. Sve što se objasni detetu sa lepom namerom, rečima, i te kako dopre do njih -rekla je Jelena za Blic.

Hellomagazin.rs Miloš Nadaždin/Instagram